søndag 5. august 2012

Hammerfest energihus del 2
Energihuset har også et rom som kan brukes til alt fra små
sammenkomster, kurs, samtaler, matrom ol.
Det er fyllt med gamle bilder fra gamle Hammerfest
og menneskene som bodde og virket her. 
Et flott rom med fantastiske historiske bilder!
Ble så overrasket over å finne det der.
Her er bare en liten smakebit.

Ta deg en tur og se selv :)

3 kommentarer:

 1. Fine gamle bilder. Så bra med energihus, som viser historisk oversikt over utviklingen. Tankevekkende. Sikkert spennende å se for de som besøker huset.

  SvarSlett
 2. So beautiful, thank you for sharing!

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne kommet og sett selv :o) Men det blir litt langt å reise bare for å se energihuset. jeg får istedet nøye meg med de fine bildene dine!

  Du spurte om Dubai. Vi bodde på et Radisson Blue-leilighetshotell ute ved Dubai Marina. Egentlig litt langt fra de store severdighetene (Dubai Mall, Dubai Creek), men det var der vi fikk plass. Vi bestilte ikke før noen dager i forveien, og siden min mann får grei pris på Radisson Blue, tok vi det vi fikk. Men stranda der ute er flott, det var da noe.

  Du ser av bildene mye av det som er verdt å se. Det kommer selvsagt an på hvor mange dager man har til rådighet. Vi var der bare i 4 netter, som en avslutning på vår ferie i Oman. "Seilet" var absolutt en opplevelse. Hotellet vårt bestilte for oss, det var noe med at vi ikke kunne ringe å gjøre det selv. Vær ute i god tid, det gjelder også verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Vi kjøpte billetter i Dubai Mall. Kunne komme opp samme dag, men da kostet det mye mer. Heisen er innvendig og går opp på et blunk, kanskje litt ekkelt, men ikke la det stoppe deg! Heisen i "Seilet" er helt OK, men hvis du ikke liker å se ut mens du kjører opp, så bare lukk øynene eller se en annen vei :o) Jeg tok bilder mens vi kjørte opp og ned, syns det var fantastisk! Husker ikke hva vi betalte, men jeg tror det står priser på hjemmesidene til hotellet (Burj Al Arab). Det er egentlig bare å "Google", så kan du planlegge hva dere vil se og oppleve.

  Irene

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...