lørdag 19. mai 2012

Stille....eller ikke...
Blåser endel her oppe, men det hjelper på å tine sneen.
Men jeg føler meg litt stille,
liksom lufta er gått litt ut av meg.
Aner ikke hvorfor,
men når jeg blir sånn så går det ut over bloggingen.
Derfor blir det sen blogging i dag,
kun et lite bilde bare for å si hei.
Håper jeg er sterkere tilbake i morgen :)
Ha en fin lørdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Hei Desiree. Håper mer energi og gnist kommer til deg i morgen. Skjønner godt at du ønsker at snøen skal smelte bort nå...det er vår for pokker og da skal gress og blomster spire... Håper du har kjøpt deg noen fine vårblomster til helgen som kan bidra med litt vårlig følelse innendørs i alle fall.

  SvarSlett
 2. brrr det så kaldt ut, sender deg litt sol og varme jeg!!
  klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Kjenner igjen følelsen. Av og til er det intet bloggoverskudd å spore og da blir det litt sånn stille. Har vært sånn hos meg noen dager nå. Satser på at det tar seg opp hos oss begge snart :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. det ser kallt ut. Var inte din vår på gång?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...