mandag 14. mai 2012

Mandagstema #40 Mai/MayUkens mandagstema er

Mai/May

Men det blir ingen blomster som gror og spirer herfra,
for det kan jeg love dere det ikke er mye av her akkurat nå.
Snebygene går enda, de sloss med sola om plassen,
men foreløpig vinner nok sneen.
Så derfor blir det bilde
av Håja som inntylles i nok ei byge....

Ikke det aller skarpeste, for her blåste det skikkelig i tillegg!

Mange skikkelige vårbilder som lover oss her oppe
at sommeren uten tvil er på vei hit opp også,
kan ses HER7 kommentarer:

 1. For et vakkert bilde tross mangel av grønt og blomster. Slik er mai i vårt langstrakte land.
  Ha en fin dag.
  Hilsen

  http://www.starbear.no/mormor/2012/05/14/mandagstema-mai/

  SvarSlett
 2. Fantastic photograph, unusual place. I am greeting

  SvarSlett
 3. Hei Hei ,Kjempefint bilde ,er ikke våren kommt ennda,men plutseligt kommer den vettu,her er veret heller ikke noe og skryte av heile forrige uke var det storm og regn og kalt i dag skinte solen nen ikke noe varme,har vert i kveld på ett gartneri og kjøpt meg masse planter,blir jo fristet,ikke noe sommer planter ,skulle ha Surfina (petunia)men fant ikke noen fine så får sjå ein annen dag.Får sjå i morgen om eg finner ein plass til dei eg har kjøpt og få dei i jorda.Så ønsker eg deg ein flott uke og 17 mai.Eg skal vere bare heime og sjå på tv,det er så koseligt synest eg og sjå på fra andre steder i Norge,har ikke små barn lenger.Har jo barnebarn men no får foreldrene ta over,vi har vert med barnebarna kvart år,kanskje er eg egoistisk der,får så være.STOR KLEM fra Magnhild:=)

  SvarSlett
 4. Vakkert!

  Fabelaktigmannen hilser og takker for kommentar.

  Fin kveld til deg.
  Jeg har dessverre litt fraværende i bloggsfæren, har vært på jobbreise og er hjemme i ca 36 timer før jeg må pakke kofferten og vende nesa mot Manchester for weekenden.

  klem

  SvarSlett
 5. Flott bilete!
  Her i Bergen er det heller ikkje vår, men eg veit ikkje om det er nokon trøst.

  Ha ein god 17.mai!

  SvarSlett
 6. Slik oppleves mai her hos meg også,
  bortsett fra snøbygene. Takk og pris, men det er kaldt så det kan jo ennå komme...
  Ønsker deg en fin feiring i morgen :)

  SvarSlett
 7. en vacker bild som visar kommande oväder.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...