mandag 7. mai 2012

MANDAGSTEMA # 39 FAVORITT MOTIV / FAVOURITE MOTIVEMandagstema denne gangen er...

Favoritt motivet ditt

Mitt favoritt motiv er nok byen min, i alle forskjellige varianter.
Der under kommer landskapsbilder også, som regel av nærområdet her.
Familien er også et yndet motiv, selv om jeg ikke
poster det så alt for ofte.
Så her er mandagens bilde som representerer temaet.
Byen, og gubbelure :)

HER er flere mandagstema bilder12 kommentarer:

 1. Det var et kjemepfint favorittbilde. Så litt kaldt ut ja! Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke!:)

  SvarSlett
 2. Byen som favoritt-tema er ikke værst!Jeg liker å ta bilder på min vandring rundt her i hjembyen min jeg også,men jeg valgte et annet favorittmotiv i dag!Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Flott bilde av byen kirken og din mann KLEM;=)Ha en flott uke:=)

  SvarSlett
 4. Mange flotte bilder å se her på bloggen din!:-)

  SvarSlett
 5. Åh så herlig også med gubbelure da *blunke*

  Fabelaktig ukestart til deg, håper du får en finfin uke. Jeg skal bare en kjapp tur til København, så denne uken er rolig for min del *deilig*

  Fabelaktige klemmer&smil

  SvarSlett
 6. Hei:)

  Ser dere fortsatt har snev av vinter! Flott utsikt! :)
  Tusen takk for kommentar hos meg, jeg er enig med deg i at det å kommentere på de "store" ikke gir veldig mye respons. Jeg prøver så godt jeg kan og kommentere tilbake til mine følgere og de som kommenterer, tror ikke jeg har gått glipp av noen ennå... men det er litt tidkrevende, selv om jeg ikke heller har veldig mange kommentarer :)Og du; tusen takk for hyggelige ord:)

  Når det gjelder kommentarfeltet med svar funksjon, så har jeg valgt -> Utforming-> Innstillinger - > Innlegg og kommentarer -> og under kommentarer finner du "kommentarplassering" og der har jeg valgt "innebygd". Da tror jeg du får med svarfunksjonen... Eventuelt har det med hvilken mal du har brukt... for jeg gjorde ikke noe, det bare var der en dag :)

  Håper du får det til med denne oppskriften :)

  God natt :)

  //Beate

  SvarSlett
 7. Så hyggelig at gubben fikk være med som favorittmotiv =))

  SvarSlett
 8. By billeder kan også være ret spændende :-)

  SvarSlett
 9. Det er dette som kalles to fluer i en smekk :)

  SvarSlett
 10. Oh.. man får svindel. Han har bra balans din "gubbe"

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...