torsdag 24. mai 2012

Himmelsk # 86Mitt bidrag til ukens Himmelsk hos Petunia.
Ikke noe sommerbilde herfra enda,
siden den er litt langt unna :)

Derfor blir det et bilde jeg tok av en gammel slitt båt for 
 litt over en måneds tid siden. Har jo glemt å vise det,
så da blir det enda litt vinter herfra :)

Vil du se flere flotte himmelske bidrag?
Se HER da!


11 kommentarer:

 1. Kjempefint himmelsk bilde! Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld!:)

  SvarSlett
 2. Morsomt bilde og litt kaldt hadde jeg behov for,
  Flott bilde.
  Nyt kvelden.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2012/05/24/himla-godt/

  SvarSlett
 3. Om det ikke er sommerbilde, så er det i alle fall kreativ fotografering. Himmelsk!

  SvarSlett
 4. Morsomt bilde, godt å få kjølt seg ned litt innimellom alle de solbildene denne uka. :-)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 5. Kjempeflott bilde, syntes nok jeg kjente igjen baken på en båt. Siden min mann er fisker har jeg sett en del fiskebåter. Han sier stadig til meg når han drasser meg rundt for å se på båter, godt at du er så interessert i fiskebåter. "Jada", sier jeg. Men det er jo koselig å bli med. Ønsker deg en fin helg, klem

  SvarSlett
 6. flott himmelbilde ;)

  nyt dagen - monikasmil

  SvarSlett
 7. Kreativt bilde, og gamle båter det liker eg !!!

  SvarSlett
 8. fint og kreativt bilde,hadde det ikke vert for att du sa det var tatt der oppe kunne det like godt ha vert i syden,sola som skinner på fjellet,det ser ikke ut som snø men sand.håper dere snart får varme og sommer,den kommer helt sikkert,og da blir det dritt ver her,trøst deg med det,om det er noen trøst.Ønsker deg ivertfall ei flott pinsehelg.Har lakt inn ei helsing til dere alle bloggvenner på bloggen min .Stor klem fra Magnhild:=)

  SvarSlett
 9. intressant detalj. Förstår att du vill visa den. Gillar färgen. :)

  SvarSlett
 10. Supert bilde!
  Og jeg har ingenting imot å se vinterbilder, for hos meg skinner solen og varmen slår mot meg når jeg åpner altandøren :)
  God pinsehelg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...