lørdag 5. mai 2012

Du må beise sjarken, ellers så søkk han!!Herlige Bjørn Sundquist i Audireklamen!
Han er jo som sagt fra Hammerfest, faktisk kommer han fra huset rett over gata
fra besteforeldrene mine og som jeg selv bodde i mine 4 første leveår :)
Mamma gikk inn og ut der hos dem da hun var ung.

Må bare fortelle en liten søt historie om mammaen hans, 
en liten søt dame som jeg brukte plukke blomster til som liten.
Da hun ble gammel, så var hun så fasinert over navnet mitt.
Kalte meg Napoleons elskerinne ;)
For hun het faktisk Desirée hun også :)
Da jeg var sykepleierstudent på sykehjemmet der hun bodde den siste tiden,
så satt flere søte damer sammen og pratet.
Jeg kom og pratet med dem, og da sa søte Bogga...
Napoleons elskerinne, til meg.
Da kom det fra neste søte dame....
Er hun????
Ja hva skal man si :))))


6 kommentarer:

 1. Å ..så herlig. :)
  Er ofte innom bloggen din å nyter de flotte bildene du legger ut. I dag måtte jeg kommentere for det var en flott liten historie du fortalte...
  Ha fortsatt god helg.

  SvarSlett
 2. Elsker den reklame snutten med han jeg også. Kor artig at du hadde slik kontakt med hans mor. Ja, jeg jobber i hjemmesykepleien og har jobbet mange år på sykehjemmet og der får man servert mange gode komentarer, det er sant. Skulle nesten ha skrevet ned noe av dem.
  Ha en god helg der nord.
  Klem fra Ann-Jorun

  SvarSlett
 3. Heia. Tilfeldighetene i blogglandia førte meg til deg. Var innom hos "Primula og mere til" og så plutselig et bilde og ei overskrift ute i høyre marg: "Du må beise sjarken, ellers så søkk han!!", og dermed bar det i fliringa! Det er leenge siden jeg har flirt så godt av reklamer som jeg har gjort av denne finnmarkingen som snakker både på inn- og utpust! Og da kommer "nordoverlengselen" min også.
  Fin blogg du har, forøvrig ;-)

  SvarSlett
 4. Hei Hei;=)Ikke bra med denne sjarken denne skulle noen ha forbarmet seg over,blir sikkert brukende om den blir stelt.Koselig historie du fortalde eg og liker denne reklamen ,tenk og klare og ramse opp dette med den farten,også er han no kjempeflink skuespiller.Tusen takk for du følger bloggen min,takk for koselige kommentarer.Håper det vårest i Hammerfest også.Min datter har budd og jobbet i barnhage der oppe for en del år siden ,barnehagen ligger litt høgt oppe,trur di kalte det på prærien der oppe ,eller kanskje eg tar feil.No skal eg kose meg med bloggen din en stund.Ønsker deg ein kjempefin helg KLEM fra Magnhild ;=)

  SvarSlett
 5. Tusen takk alle sammen! Er så hyggelig med nye mennesker innom meg! Kjellaug, skulle komme på besøk til deg i din blogg, men kom dessverre ikke frem.

  Klem fra Desirée

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...