søndag 27. mai 2012

Bestemor sin vakreste prinsesse er 2 år!


Gratulerer så mye med dagen din, Sofie Amalie!
Tenk i dag er du 2 år allerede, tiden flyr!
Vakre lille jenta vår <3

3 kommentarer:

 1. Hurra for fine prinsessa :)

  Jeg har flyttet bloggen min og håper du vil følge meg her inne fabelaktigebloggen.blogspot.com
  Jeg håper du har hatt en finfin pinse og at du har hatt sol og varme.
  Stor og god klem
  Maia

  SvarSlett
 2. Hurra for prinsessa de,heldige vi er som har barnebarn,eg er mormor til 3 stk,på 11,12,og 13 år ,to gutter og ei gjente ho er oppkalt etter meg og heter Magnhild ho er eldst.så er eg farmor til en gutt på 6 år og han skal begynne på skulen til høsten.
  Har sett på fotball fra Tromsø og der snødde det såg på værvarslinga att det snødde opp med deg og ,no synest eg virkelig synd på dere der oppe,men det skulle bli bedre.
  har vert ute i heile dag og rensket opp i bedene,flott sol men iskald nordavind,men eg hutret meg gjennom dagen i bikini.her er stor lyngbrann ett stykke fra oss ,og det blir vanskeligt og få kontroll på den når det blåser sånn,har stildnet litt vinden her,men brannen er u
  utmed kysten og der blår det nok,er bare 1/5 timestid herifra.
  Ønsker deg ei flott uke og att varmen og sommeren er på vei til dere,KLEM fra Magnhild:=)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...