søndag 25. mars 2012

Og når storfiskern skryter av.......hvor mange fisker hun får. Da blir hun stormann og gal og vill,
da rekker armene ikke til :)
Her rakk de akkurat til de 2 store fine ørretene jeg fikk på lørdag!
Heldigvis var kameraet også med så jeg fikk foreviget dem ;)
Jaja ikke de aller største da, men større enn de jeg er vant til å få.
Så da ser dere hva jeg har gjort i helga :)

4 kommentarer:

 1. Fiskelykke er bra, kan tenke meg disse smake helt vidunderlig!!

  Jorunn

  SvarSlett
 2. De var jo store og fine..... flinke deg.

  SvarSlett
 3. Å for noen fine fisker!! Vi har ikke fått gjort noe isfiske i år, enda vi hadde ny scooter og alt. Med overvann på innsjøen ved hytta måtte vi bare droppe det, men jeg skulle gjerne fanget et par sånne og stekt dem rett etterpå i panna så de krøllet seg i smøret!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...