tirsdag 14. februar 2012

Snille mannen
Valentine


Feirer du det?
Eller er du av den meningen at det bare er 
noe handelsstanden har funnet på for å tyne penger ut av oss?

Meningen og diskusjonene går på Facebook i dag.
Det ene argumentet for å ikke feire er at de synes det er viktigere å være glad 
i sin kjære hele året, og ikke bare Denne dagen.... Hmmm........

Min personlige mening er at vil man feire denne dagen, eller uansett hvilken annen dag det gjelder,
så får det jo være opp til hver enkelt. Du er jo ikke mindre glad i din kjære resten av året!
 Å fokusere på kjærligheten kan da aldri være galt eller?

Vi har ikke for vane å feire dagen. Jeg brukte å lage Valentineskort til han tidligere,
men sluttet da jeg skjønte at han ikke husket dagen engang ;)
Men i dag kom han hjem med fineste blomsten til meg <3
Heldigvis er han glad i meg resten av året også ;)

Ha en fin hjertedag du også, uansett om du feirer den eller ikke!

2 kommentarer:

 1. Ja, det begynner å bli mange dager som ødelegges av kommersielt mas, vi styrer unna det meste av det. Jeg tenker at man kan vise at man er glad i hverandre hele året, og ikke når butikkene bestemmer det :-)

  blomsten dim var kjempenydelig, klart det var hyggelig!

  Jorunn

  SvarSlett
 2. Personlig synes jeg Valentines Day er en unødvendig dag som er funnet opp for de som er elendige til å vise at de bryr seg om andre ellers i året. Selv om jeg må innrømme at jeg ble veldig glad for å få blomster på døren i år :p
  Feiret Valentines sammen med 6 venninner. Vi gikk først på kino og så en ordentlig romantisk og klissete film, før vi gikk på en skikkelig engelsk pub og spiste god mat og drakk brus/øl/vin/cider :p

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...