tirsdag 17. januar 2012

Smiiiil - ØyeblikkÅrets første Øyeblikk konkurranse har temaet

"Smiiiil"

De skriver om dette...

Noen dager er som vakre akvarellmalerier; den ene gode opplevelsen, flyter inn i den andre. Andre dager smaker surt som sitron, du vet det allerede i det du setter foten ned på det iskalde gulvet på soverommet. En melding dukker opp på facebook fra en god venn, hun sender deg de nydeligste ordene og dagen er reddet. En telefon ringer, du griper tak i den med iver og entusisme. I andre enden venter en tung beskjed, så tung at du ikke kunne forestilt deg det på forhånd.

Visste du at kroppen frigjør like mange endorfiner når du later som du smiler, som når du faktisk gjør det? Neste gang du møter et smilende ansikt, smil tilbake. Når du er trist og lei, oppsøk situasjoner du kan smile i. Når du ikke har lyst til å smile, smil til deg selv i speilet og kjenn hva det gjør med deg. 
Det vil nok føles litt lettere etterpå...
Mitt bidrag blir et bilde jeg tok av datteren min sammen med lille baby Simon.
Ingenting er vel som å se sin lille baby lyse opp og smile ved synet av mammaen sin. 
Et kjært bilde av mine kjære <3


11 kommentarer:

 1. Fantastisk bilde. Nå måtte jeg også smile - dette er det beste smittsomme jeg kan tenke meg. Takk for at du delte det bildet!!

  SvarSlett
 2. For et flott bilde av to kjære! Glede lyser av dem begge!

  SvarSlett
 3. Åh for et herlig bilde! Må jo bare smile når jeg ser en slik lykke:)

  SvarSlett
 4. Åh så koselig bidrag :) HJertelig bilde :)

  Lykke til i konkurransen.

  Fineste tirsdag til deg.
  Maiaklem

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde! :D

  SV: Jeg er veldig fornøyd med håndkremene fra Loccitane. Jeg har Rosebud, Cocoa Flower, den vanlige blå og Hibiscus Flower. Av de forskjellige er det definitivt Rosebud som lukter best, lukten er litt svakere enn de andre. Men jeg tror nok at alle Loccitanes håndkremer lukter litt. Har også en fotkrem derfra, og den lukter og ganske mye :p
  Om jeg skulle anbefalt deg noen, så ville jeg nesten sagt den rosa med Rosebud. Den har mye lukt, men ikke like mye som den blå har :)

  SvarSlett
 6. Så koselig bilde.....ja, ja, jeg må nok vente en stund til før jeg blir bestemor og kan fange sånne øyeblikk....

  SvarSlett
 7. For et herlig bilde,en blir i godt humør av slike bilder..

  Lykke til..

  Britt Kristin

  SvarSlett
 8. Et smittsomt gledes-øyeblikk. Det lyser trygghet og tillit av dette fine smilet i armkroken!
  Ha en flott dag, og lykke til:)

  SvarSlett
 9. Nydelig bilde, la merke til det på oversikten før i dag men kom ikke så langt som til å gå inn her da. :-)

  Takk for koselig kommentar hos meg, og lykke til i konkurransen.

  SvarSlett
 10. Utrolig koselig bilde. jeg har sittet og sett på det lenge.
  Er helt fascinert av barnets glede. Deilig!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...