torsdag 5. januar 2012

Jeg skal kjøpe kameraveske...

Ja og det er faktisk ikke bare bare...

Jeg har fra før en vanlig Canon kamerasekk med plass til både 
det ene og det andre, blir aldri brukt for jeg synes den er stor og lite pen å drasse på.
Greit på fjelltur kanskje, men det er også alt.

Så har jeg en rød fin Crumpler, ikke så stor så den har vært med på ferier og turer.
Fikk kameraet med ei linse på i den, og bittelitt ekstra.
Kameraet (Canon Eos 400D) er byttet ut med 7D, og nå er den fine røde for liten.

Valget av merke er tatt for lenge siden, det må bare bli en Kelly Moore,
Finnes i mange forskjellige vesker, også til de tøffe mannfolka :)
Da var jeg så langt.


Så var det vesketypen. Jeg har målt og sett videoer, bilder, dividert og kalkulert...
Endelig var valget klart, en B-Hobo. Litt av ideen med å kjøpe en sånn her type fotoveske,
var å kunne bruke den som vanlig veske også. At ingen tenkte kamera når dem så den.
B-Hobo er ikke for stor, men du får både kamera og 2 linser med deg,
og alt det andre rare vi kvinnfolk har med oss :)
Men så kom jula, og jeg fikk Ipad2 i overraskelsesgave hos kjæresten gubbelure :)
Da kom problemet også, det var ikke plass til padda i B-Hobo veska!
Hva gjør man da? Jo man googler og leter og måler og dividerer på nytt.
Og plutselig så dumper man innom bloggen GraceLaced, og der....
leser man at veskene er kommet med lang skillevegg også!
Plass til mor sin padde! Juhuuu!
Så siste problem, farve... Hvilken farve skal jeg velge...
Den fine Mustard som GraceLaced har? Den lekre grå på bildet over?
Eller safe litt med Walnut på bildet under.
Jeg heller litt mot Mustard, men tørr jeg? :) Hva synes du, har du en favoritt?
Så å kjøpe kameraveske er faktisk ikke bare bare som du ser :)
Veskene koster jo litt, så her må valget være godt gjennomtenkt.
Men vi kan vel si at jeg skjønner godt de som må ha flere :) 
Og man skal ikke utelukke at det kommer flere hit opp også, 
men først må den første bestemmes og bestilles :)


12 kommentarer:

 1. Et supert valg! Jeg har en Libby selv, og er superfornøyd! Jeg trengte plass til min 17 tommers Mac, og samtidig får jeg plass til alt kamerautstyret (Canon EOS 40D) pluss strikketøy og bok.

  SvarSlett
 2. Nå vet jeg hva jeg ønsker meg til morsdag:) supre vesker!!!!

  SvarSlett
 3. Jeg synes Walnut var fantastisk fin jeg! Nå vet jeg noe jeg ønsker meg i alle fall :)

  Tusen takk for en kjempefin kommentar på bloggen min. Slike kommentarer er gull verdt! <3

  SvarSlett
 4. Mustard :)
  Har en svart posey selv, men hadde det ikke blitt svart hadde det blitt mustard ;)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 5. Disse har jeg også sett på og sliter virkelig med å velge! Det er jo så mange fine! Elsker den Mustard fargen... Men vet ikke om jeg tør velge den... Greit at den ikke går av moten sånn med en gang tenker jeg. Men den er jo veldig fin da...

  SvarSlett
 6. Jeg har vært i akkurat samme dillemaet som deg! Etter mye om og men havnet jeg på 2 Sues, Mustard og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg elsker både fargen, fasongen, og størrelsen. Jeg bruker den hver dag, både med og uten kamera. Den har god polstring, masse lommer (mer enn B-Hobo) og fin fin lomme til iPad!

  Se mitt innlegg og veska over alle vesker her: http://lillarosaskyer.blogspot.com/2011/12/in-love.html

  Hilsen Monika

  SvarSlett
 7. Jeg har en sort B-hobo, som jeg bruker både til hverdag og fest. har alltid med meg mitt Nikon D 9o, og da er det greit og ha plass til andre ting også. Og kameraet ligger stødig og beskyttet i sitt rom. Har også plass til ekstra objektiv og et litet makro-stativ. Jeg valgte sort, pga andvendligheten. men ønsker meg en 2-suze i valnøtt. Fordi jeg også har en padde, som jeg skal ha med meg rundt omkring. Jeg har også en sort ju-ju, men den er for stor og tung og bære med seg. Jeg syntes det med farger er vanskelig, så jeg velger farger som passer meg best. Lykke til med valget og vesken. Grethe

  SvarSlett
 8. Hehe, kjenner meg veldig godt igjen i problemet. Jeg har akkurat fått min nye bag fra fotobag.no. Jeg valgte en Juju, i hvalnøtt farge. Men har også lyst på Classic-baggen i fargen fuchia.
  Hadde jeg vært deg så ville jeg kanskje gått for mustartd. Det er en nyedlig farge, og når man først kjøper en så fin veske er det greit at den vises litt og skiller seg ut ;)

  SvarSlett
 9. Kommenterer her tilbake igjen jeg :) Jeg syns ikke veggene er plagsomme eller høye. På en måte føler jeg at kameraet blir litt mer beskyttet, også er det veldig smart at det er magneter som holder de sammen, da trenger man ikke bruke glidelåsen hele tiden. Jeg skal ikke være for påståelig da, jeg har jo aldri tatt i en B-Hobo ;)

  SvarSlett
 10. Åååå så fine disse var, kommer på min ønskeliste og så greit når du har gjort all research;)) Du e jo bare en knupp...hihi:))
  God klem

  SvarSlett
 11. Haha, morsomt at jeg har klart å få deg til å ønske deg begge! Jeg har bilde av b-hobo og 2 sues ved siden av hverandre hvis det kan hjelpe noe? Send meg en mail til monikajohans@yahoo.no hvis jeg skal sende over noen bilder jeg har fått fra fotobag.no (han hjalp meg ut av knipa)

  SvarSlett
 12. Jeg fikk min Heather Grey i går og den er sååååå fin! ♥
  Lykke til med valget!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...