lørdag 21. januar 2012

I dag nei i dag.....I dag nei i dag gjer eg itsje det slag...

Føler at lufta er gått litt ut av meg,
dro på torsdag til Tromsø og fikk operert øyelokkene mine.
Det ble lange dager, masse gruing, for ikke liker jeg å fly, 
det var kansellerte fly, sprøyteskrekk, operasjon, syk lege og utsatt time...

Men jeg kom meg igjennom alt, og operasjonen gikk veldig bra!


Foto: Pinterest


Så ble jeg ørlite lei meg for at jeg ikke var av de 50 som  ble tatt ut til å vises 
litt ekstra oppmerksomhet av Kremmerhuset.
Klarer ikke helt å se hvor jeg er i bloggeland med bloggen min.
Man føler seg så langt unna alt som skjer innen interiørblogging, treff og alt annet.
Langt unna fotokurs, redigeringskurs... Man kommer på en måte ikke lengere...
Jeg står fast.
8 kommentarer:

 1. Hallo du.
  Jeg har ikke fulgt bloggen din lenge, men jeg liker veldig godt det du skriver og viser på bildene.
  Ikke gi opp,kanskje vi kommer med på kremmerhusets liste neste gang;)

  Håper operasjonen var velykket.

  Klem fra Heidi!

  SvarSlett
 2. Jeg har fått med meg at det er bloggtreff her og der og annet, men mye av det tenker jeg at jeg ikke ville hatt energi til å bli med på. Skap din egen greie ;) For deg selv, og bloggen din er fin ;)

  SvarSlett
 3. Det du gjør er kjempebra både med bloggen din, fotografering, håndarbeider, ja ellers det du er opptatt av!! Vi er langt unna mange ting det vet vi, og kan bli frustrert av det. Men no er sola snart her og vi går mot lysere tider, og så er du på topp igjen! Klem til dæ min kjære ,snille datter!

  SvarSlett
 4. Hei Desiree.

  Håper formen er bra etter operasjonen og at flyskrekken ble overvunnet (har en mann som sliter med det samme så jeg skjønner litt..)

  Jeg skjønner godt hva du tenker i forhold til hvor man er i bloggeland. Det er ikke alltid så lett å finne en kategori som bloggen passer inn i. Og man vimser kanskje litt mellom forskjellige temaer..

  Vi her nord har ikke helt de samme mulighetene som de sørpå har i forhold til å skape et nettverk av bloggere som jevnlig kan ha bloggtreff hvor man kan møtes og inspireres av hverandre. Men vi må gjøre noe med det selv, hvis det skal skje noe.. Og for å si det sånn, jeg har en liten plan. Jeg vet at det er mange som har lyst å blogge men som ikke helt vet hvordan de skal komme i gang. Jeg har undersøkt litt og tenker å samle noen bloggedamer (og kanskje menn?) for å se på muligheten for å starte et bloggmiljø i store lille Hammerfest :) Håper du vil være med når ballen begynner å rulle :)

  Klem Karina

  SvarSlett
 5. Nydelig heading, Desiree!

  Antagelig kan du lese den samme frustrasjonen som du nevner, i min blogg, nemlig at det er vanskelig å skape sin egen genre. Det er så mange fine og ulike typer blogger der ute, at en lett blir påvirket. Plutselig spriket bloggen min i alle retninger (salgsblogg, håndarbeidsblogg, fotoblogg, "meningsytringsblogg"...).

  Men når en er bevisst på det, er det lettere å ta noen grep og stramme inn.
  Skjønt, jeg syns bloggen har lett for å leve sitt eget liv.

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Au - det hørtes vondt ut. Håper øyelokkene er bedre. Blogging er vanskelig om man ønsker å nå mange og få stor trafikk. Jeg leser din blogg fordi den er personlig, og fordi du har ditt eget. Jeg tror personlighet er viktig - og å våge å være nettopp seg selv. Fortsett med det du - og god bedring!!!!

  SvarSlett
 7. Det jeg liker så godt med bloggen din, er at den ikke er basert kun på en ting. Du har liksom litt av mye, og da blir det med en gang spennende å komme tilbake igjen for å lese mer :)
  Håper opperasjonen gikk bra, og at alt er bra med deg :)

  SvarSlett
 8. Bra å høre at operasjonen gikk fint, og at du nå er helt bra igjen. :)

  Synes du har en veldig fin blogg, personlig og hyggelig. Den speiler en varm dame med glimt i øyet og stor sans for interiør. Bloggen din har vokst til å bli både delikat og flott å besøke.
  Det at du har begynt å ta enda flere bilder er jeg personlig veldig glad for. Gjennom ditt blikk for de beste motiver klarer du å formidle så mye vakkert som jeg ellers aldri ville fått sett der nord. Jeg utfordrer deg til å ta mange flere bilder, Desiree! Du har virkelig talent for dette!!
  Jeg er første kunden din, hvis du bestemmer deg for å begynne å selge dine bilder!

  Klem,
  AW

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...