torsdag 19. januar 2012

Drømmen om Paris...

PARIS....

Drømmen om å reise tilbake en gang
En nydelig by jeg håper jeg kan besøke en gang til om ikke så alt for lenge.
Gamle vakre bygninger, Eiffeltårnet, Notre-Dame, 
Champs-Elysées, Triumfbuen, Sacré Coeur, Latinerkvarteret.
Gatekafeene, menneskene, trafikken.

Å titte over kanten ned mot Seinen og se kunstnerne utfolde seg....
Det er livet

2 kommentarer:

  1. åh, ja, Paris er en aldeles herlig by! Jeg har vært der et par ganger og hadde ikke hatt noe imot en tur tilbake! Jeg har også lyst til å dra til noen av de mindre byene langs kysten av Frankrike, det hadde vært en ny opplevelse for meg :)

    SvarSlett
  2. Eg fekk faktisk tur til Paris i julegåve frå kjærasten min! Så eg skal der i april, har aldri vore der før :) Gler meg kjempemykje, må berre finne ut kva vi skal gjere og sjå mens vi er der, fant nokon tips her :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...