søndag 1. januar 2012

01.01.2012


Et nytt år!!
Jeg skal starte det nye året med et nyttårsbilde
fra en plass som ble noe av det viktigste for meg i året som gikk.
I fjor gikk endelig en av drømmene mine i oppfyllelse, 
å dra til USA og til Disney World!

Jeg håper flere drømmer kan bli oppfyllt i det nye året vi akkurat er gått inn i,
både for meg og for deg!

Vi feiret helt stille og rolig hjemme hos oss selv. Vi har hatt lille Simon her i helga, siden mammaen skulle i bryllup, så vi har bare koset oss og tatt livet med ro. Øynene på lillegutt holdt på å ramle igjen før 11 i går kveld, så da gikk vi ut og sendte opp fyrverkeriet vårt. Han var stor i øynene og syntes det var så flott! Da kviknet Simon til igjen, og klarte gå ut igjen da klokken ble tolv også :) Er så herlig å se de små når de blir helt fasinert av ting! Lille gode gutten til bestemor! <3

Ja vi velger å sende opp fyrverkeri... Jeg vet at mange har valgt det bort de siste årene, men vi har begrenset oss til ett par batteri og litt småtteri og stjernefyrstikk til Simon. Det største batteriet vårt var noe av det vakreste jeg har sett, og da se ansiktet på lillegutt gjorde at det virkelig føltes verd det også. Så lenge det ikke finnes organisert fyrverkeri i gjennom kommunen her, så kommer nok vi til å fortsette å sende litt opp. Er jo litt tradisjon også for oss. Håper dere alle hadde en fin feiring i går. I dag er det skikkelig sløvedag her oppe i nord :)

4 kommentarer:

 1. Godt nyttår ønskes til dere i nord.

  SvarSlett
 2. Så herlig at dere skaper så fabelaktige minner for lillegutten *smiler* Han er heldig!

  Ønsker deg en fabelaktig kveld! Her er det snart armkrok og en kopp te.
  klem fra meg
  Nala logrer og sender nuss.

  SvarSlett
 3. Innom med en nyttårshilsen. Har bladd meg nedover her, å endt opp på utallige nettsider..hehe, du kan friste. Liker så godt den elefant vesten din også.. liker alt du lager da.. Men vurderer seriøst den vesten. uansett,- ønsker deg og dine ett strålende nytt år med masse nye muligheter og inspirasjon.

  SvarSlett
 4. God nyttår, for en fantastisk nyttårsaften det ble her nord i år.
  Annelive

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...