onsdag 14. desember 2011

Pop Phone
Er ikke Pop Phone litt kult?! 

Har virkelig sansen for den, og jeg synes det ser unektelig både kult og harry ut med den koblet til mobilen. 
Hmmm lurer på om den ikke kom på ønskelisten min nå, sånn bare for moro skyld :)

5 kommentarer:

 1. Hehe, kul dippedutt men gurimalla hvor skulle man plassert den? Må kanskje gå med den i hånda? Hehe :-))

  Den February jakken kan du godt få mønster på, den er jo i den boka Knitters Almanac, men der synes jeg den er veldig anonym for jeg la ikke merke til den i det hele tatt. Fant mønster på Ravelry og så at jeg hadde bladd i boka maaaange ganger uten å se den jakken.. :/ Jeg strikket jo i worsted weight, men tror nok den blir i babystørrelse med babyull eller sport weight. :-)

  Ja, kunne håpet at jeg snart ble i bedre form, jeg også.. Desverre ser det ut som jeg i tillegg begynner og plages med bekkenet allerede, så det spørs hvor mye bedre det kan bli.. :/

  Synes den pixielua er så søt, vet jeg har mønster på en liknende med hals et sted, tror det kunne vært fint til babyen. :-)

  Hva tror du om en kafetur på fredagen..? Hvis du har tid..?
  Hadde vært koselig med en tur nå før jul.

  Ha en fin dag!

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Kjempegøy!
  Typisk "kjekt å ha"-ting.

  Premien kom vel fram. Jeg skal i første omgang prøve den på julemarsipan....

  Ha en god dag!
  Her i Stavanger har vi nesten regnet og blåst bort de siste dagene. Huff!

  SvarSlett
 3. knalltøffe...) kanskje litt stor å dra med seg, men et alternativ til hustlf..-))

  SvarSlett
 4. Stilig ja her blir man vel reddet fra strålingen fra telefonen...:-)

  SvarSlett
 5. Utrolig kul! Sånn vil jeg og ha :p

  SV: Tusen takk. Er nok dessverre ikke helt fornøyd med lengden nå når det er krøller igjen, men når jeg kommer hjem har jeg tilgang på rettetang, så da blir det forhåpentligvis bedre. Skulle bare ønske det ikke tok så lang tid med mitt hår :p

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...