mandag 19. desember 2011

Koselige juleutstillinger
Det er så koselig å se når juleutstillingene begynner å komme i butikkvinduene. Dessverre føler jeg at det blir tidligere og tidligere, før jeg liksom er klar for å ta i mot jula. Vi kommer nok ikke unna det fremover heller. I midten av november var jeg ute på kveldsfotografering, og som dere kan se var det jul jul jul :)

Vinduene er fra G.Hagen. De selger alt fra bøker, gull og smykker, musikk, kontor og hobbyartikler. Jeg synes vinduene var så koselige, og jeg setter stor pris på god vindusshopping :)

Ikke mye sne ute da, og ikke mye sne ute nå. Vi har hatt noen fine dager med litt kulde og litt sne, skikkelig jul. Som vanlig så regner det bort igjen. Jeg synes vi får mindre og mindre vinter her oppe. Jeg hater slapsevær og regn om vinteren, ikke det at jeg liker 2 meter med sne heller, men en mellomting hadde vært kjekt. Sneen gjør alt så mye lysere, og siden vi har mørketid her nå så har lyset fra sneen så mye å si. Derfor blir det lite innefotografering for tiden, for vi har ikke skikkelig dagslys lengere. Alle bildene blir mørke og gul røde.... Så vet dere det :)


Da er vi inne i siste og viktigste uka, juleuka. Må vel sette i gang racergiret nå, så jeg blir ferdig. Kom arbeidslyst og treng deg på, her vil du motstand finne :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...