fredag 2. desember 2011

Joseph JosephJoseph Joseph har utrolig mange smarte saker til kjøkkenet.
Da vi var i Tromsø, så kom vi over disse som vi bare måtte kjøpe :) Synes den bordskåneren er kjempesmart, du kan dra den ut slik at du kan ha større panner på den, flere små panner, stekovnsplater og ildfaste former. Kostet endel, men den er verd prisen. Har brukt den masse allerede.
Kom over denne slikkepotten også. Hadde sett den i reklame i et interiørblad, og da den plutselig lå foran meg så måtte jeg jo bare ha den også. Selv om jeg akkurat hadde kjøpt en annen slikkepott ;) Supersmart at man kan legge den fra seg på benken under bruk, og det blir ingen kliss.Du får kjøpt det på bl.a. Ting i Tromsø.

Jeg er ikke begynt med baking eller noe enda. Jeg er trøtt trøtt trøtt.... Jeg får ikke energinivået mitt opp. Har du tips til meg? Tar du noe for å få opp energinivået?

4 kommentarer:

  1. Den slikkepotten var smart! Kjøp deg Gerimax!:)

    SvarSlett
  2. Ich hoffe, ich sehe das richtig : das ist ein Untersetzer aus Silikon für ein heißes Kuchenblech - ja ?
    Schlimm, wenn ich deine Sprache nicht kann! Aber nur noch einmal zum Thema "Halloren" - 2010 hat das schwedische Königshaus für die Hochzeit von Victoria und Daniel die Pralinen bei der Schokoladenfabrik in Halle anfertigen lassen ! Nun höre ich damit auf, denn ich nasche viel zu viel und bin zu dick! Ich wünsche einen guten 2. Advent! Renate

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...