lørdag 17. desember 2011

Hadeland glassverk sine julefigurer, mine favoritter


Jeg er så glad i mine julefigurer fra Hadeland glassverk. Årets nykomlinger i samlingen min er de 3 vise menn. De andre har jeg hatt i mange år, for de var veldig populære tidligere. Nå håper jeg de får en ny vår, for de er skikkelig vakre! Hos meg må de iallefall frem hver jul, sammen med noen nissefigurer fra samme merke.

3 kommentarer:

  1. Ja de er virkelig vakre:)

    SvarSlett
  2. Jeg husker også at de var populære for en tid tilbake. Det kommer stadig noe nytt og vi blir fristet.....rene og klassiske er de i alle fall.

    SvarSlett
  3. Disse dukker også opp hjemme hos oss hver jul. Jeg var så LYKKELIG da jeg endelig kom over Josef, Maria og Jesusbarnet på lagerutsalget til Hadeland for 5 1/2 år siden. Jeg hadde ønsket meg dem veldig lenge,og hadde de 3 vise menn og engelen, men fant aldri de andre i noen butikker. Lykken var derfor meget stor da jeg endelig fant dem! :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...