mandag 12. desember 2011

En kollasje med Sofie



Sent innlegg i dag, og ingen i går, fy meg! Skulle jo lage 3. søndag i advent innlegg i går, men tiden strakk ikke til dessverre. Datteren og barnebarnene kom på middag, og så var det avgårde på julekonsert i kirken etterpå. Er bare ikke alt man rekker for tiden.

Men gubbelure fikk tatt litt bilder av lille herlige Sofiemor! Hun er en så utrolig søt og morsom liten frøken, en liten skøyer :) Hun liker så godt å lese i bøker og blader, og jeg tror hun kommer til å bli en strikker som bestemor for hun liker å hente sokke strikkeboken min :) Blar og skravler. Er hun ikke bare skjønn?!

I dag har jeg lastet ned Picasa på maskinen, og prøvd meg litt frem der. Ikke bare å forstå alt der, men klarte til slutt å lage denne kollasjen og faktisk få den ut her, ikke verst eller? :) Det er langt fra det beste jeg har lagd, heller det motsatte... må få prøvd ut dette mere.

Ha en fin mandag og ny uke, alle sammen! Snart er det jul :)

2 kommentarer:

 1. Nydelig collage av vakreste Sofie *smelt*

  Ønsker deg og dine en fabelaktig ukesstart, håper dere får tid til litt førjulskos :) Jeg har siste innspurt på jobb, men det roer seg vel ned etterhvert tenker jeg/ håper jeg.

  Stor klem fra Maia
  Nala logrer og sender våte nesesuss!

  SvarSlett
 2. Eure süsse kleine Sofie kommt immer mehr nach der Bestemor Desiree, stimmt das ? Wie groß sie nun schon geworden ist, hat schöne Haare, die herrlichen braunen Augen und das freundliche Lächeln - so schön zum Drücken und Knuddeln! Renate

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...