onsdag 2. november 2011

Tequila rose strawberry cream cupcakesJeg har jo plagdes litt med endel av de cupcakesene jeg har bakt tidligere, de har blitt harde og tørre. Jeg er ikke helt kjent for å gi meg med det første, så da må man prøve seg igjen. Som dere kanskje husker så fikk jeg kjøpt Tequila rose likør fra Sverige, som jeg skulle ha i mine Tequila Rose strawberry cream cupcakes. Oppskriften er hentet fra Manuela Passion4baking.
 

 
Denne gangen byttet jeg ikke ut noe sukker med Sukrin, kanskje derfor de denne gangen ble veldig gode. Jeg bruker jo ellers å følge oppskriftene ganske så nøye, så det er rart at jeg skal plages så mye.
 


 
Frostingen er jo et annet kapitell, lurer på om jeg hadde avkjølt sjokoladen litt for lite for det ble sjokoladebiter i den. Smaken ble derimot snadder :) Cupcakes er mektige, men fant ut at dagen etterpå så er de mindre mektige. Jeg setter de jo i kjøleskapet fordi vi liker kalde kaker, men har vært borti at cupcakes er best romtempererte. Trur jammen meg jeg fikk lyst på kake nå.... Farlig å blogge kaker :) Happy baking!

5 kommentarer:

 1. Nam,nam, de så kjempegode ut : )

  SvarSlett
 2. Dei muffinsane såg dødsgode ut! :)

  SvarSlett
 3. Ble sulten, for de så skikkelig gode ut :-)

  SvarSlett
 4. wow, du har en slik maskin som jeg bare absolutt viiill ha :D
  men den er jo ikke bare litt dyr, så det får vell vente enda noen år :P hehe .. de cupcakesene så foresten nydelige ut, tror nesten jeg får gå på kjøkkenet å bake meg noe, for jeg fikk lyst på noe når jeg så dem ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...