onsdag 30. november 2011

Nye fine lysestaker fra Satellitt`nDa jeg var ute på lysfat shopping på lørdag, så fant jeg de her lekre lysestakene som bare ropte "kjøp meg"! Må jo bare innrømme at jeg har sett på de flere ganger tidligere :) Med sølvglitrende kubbelys på toppen, så synes jeg de ble riktig lekre! Det fine er at de kan brukes med vanlige stearinlys også i.


Lysestakene, lysene og faktisk det knallfine lysfatet som jeg har som adventsstake er kjøpt på Satellitt`n her i byen. De har endel småfine saker der, de selger også Black Design, Samsonite kofferter og masse annet. Butikken er verd et besøk, så stikk innom hyggelige Sissel.
Jeg kjøpte også ei lekker blomsterpotte som er helt blank med hjerter på, den skal jeg vise når jeg en gang får kjøpt meg ei stor hvit julestjerne :) Adventslysfatet mitt kan du se her. Ha en fin onsdag!

1 kommentar:

  1. Lysestakene er kjempefine! Og masse fristende i butikkvinduet!:))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...