mandag 21. november 2011

Nydelige vinter Skaidi med snetunge trær
I går kjørte vi på formiddagen innover til Lakselv, vi skulle på scootermesse. Jeg pakket både det ene og det andre for turen, og skulle i tillegg ta med kameraet. Endelig i bilen, så finner jeg ut at jeg har vært så opptatt med å pakke alt mulig annet at kameraet lå fint igjen hjemme...

Det dukker sikkert ikke opp noe fint å ta bilde av, tenkte jeg... Ja så feil kan man ta!
Da vi nærmet oss Skaidi, der vi har hytte, så ble det bare vakrere og vakrere ute! Trærne hang utover med en tung bør av sne på seg. Masse sne! Jeg har faktisk aldri sett det slik, så utrolig vakkert! Lyset ute var blårosa, himmelen så klar og fin. Man føler seg virkelig priviligert når man får ta del i et slikt skue! Dette kommer jeg til å leve lenge på....

Tilslutt måtte jeg bare ut av bilen og ta til takke med mobilen til kamera. Dette måtte foreviges på en eller annen måte. Ikke den aller vakreste strekninga den her, kunne ikke be gubbelure å kjøre tilbake eller stoppe hver 100 meter ;) Bedre enn ingen bilder :)

Ha en superfin ny uke, alle sammen! Uken min skal brukes til å strikke på luebestillinger, har fått masse bestillinger på bestemorpixielua. Så jeg har nok å gjøre fremover :)

10 kommentarer:

 1. Så utrolig vakkert!! Sånn er det ikke her på Sørlandet. Fint å se!!!

  SvarSlett
 2. Her var det noen utrolig flotte bilder med flotte snømotiver :o)

  Ha ei flott uke :o)

  Klem fra meg i sør uten snø ;)

  SvarSlett
 3. Noe så fantastisk nydelig! Skulle nesten tro at det ikke var på Skaidi, men en annet sted! Så sjelden at man ser sånne motiv!:)

  SvarSlett
 4. Så ubeskrivelig vakkert.....

  Jeg er ikke så veldig glad i snø, men du og du så nydelig det er å se på.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 5. Wow, dere har full vinter og vi har bare barfrost/ vått og tåke om hverandre. Nydelige bilder med mobil!

  SvarSlett
 6. Åh! Så flotte bilder! Nå fikk jeg skikkelig hjemlengsel, og jeg kan virkelig si at jeg gleder meg til vinter og snø i Hammerfest om under en måned :)

  SvarSlett
 7. Så fint med ordentlig vinter. Her er det ikke noe snø. hadde lit i forrige uke, men nå er det regn. Dette var vakre bilder!

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder!! Og dette er tatt med iP? Er det rart vi sier vi har et vakkert land?


  AW

  SvarSlett
 9. For nokre aldeles vakre bileter:)
  Reine kunstverk jo!

  Får meg til å angra på å bu på Vestlandet, hihi:)

  Tusen takk for koselig kommentar hos meg. Det er veldig kjekt å være på bloggtreff ja, kanskje det skulle klaffe om du er på tur i Bergen eller lignende ein gang:)

  Ønsker deg ein fin kveld!

  SvarSlett
 10. Å så flott med snø, her sør har vi null snø foreløpig, plenen er ennå grønn. Det var fine biler du fikk alikevel selv om du hadde glemt kameraet. Ha en fin uke du og :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...