fredag 7. oktober 2011

Chankanaab, svømme med delfiner!


Chankanaab ligger i Cozumel, Mexico. Det er en park med blant annet delfiner og sjøkuer, hvor man kan svømme og ha nærkontakt med dyrene.


Lurer på om det er medfødt, for hvem liker ikke delfiner? :) Så da vi bestemte oss for å dra på cruise og jeg så at det var utflukter som inkluderte delfiner, da sa jeg i fra at det skulle jeg være med på!


Egentlig så mente jeg at det holdt å bare få stryke de og få lov til å kysse de, men da vi kom frem til parken så følte jeg meg så tøff at jeg skulle nok klare å svømme med de også.


Jeg angret ikke på det, selv om jeg ikke var høy i hatten da vi skulle skyves opp i lufta av de ;) Vi kan vel si at det ble litt mislykket også.... hehehe... Men jeg er mer enn fornøyd jeg. Da vi kom dit så fikk vi svømme og mate sjøkuene også, en helt spesiell og overraskende opplevelse.


Vi hadde selv bestilt billetter til parken direkte på nettet, men man kan også få kjøpt de igjennom cruiseselskapet. Tror faktisk ikke det var noen spesiell forskjell i prisen heller. De tok hele tiden bilder av oss som vi kunne få kjøpt etterpå, både som forstørrelser, cd/dvd og fotobok. Gikk noen uker så hadde vi boka i posten, den var faktisk veldig fin. Men det koster...


Chankanaab anbefales virkelig, vi alle hadde en super opplevelse der. Jeg avslutter med det morsomste bildet vi fikk, ser ut som delfinen ler av gubbelure ;))) (og det gjør han sikkert også hehehe...)

Ha en finfin dag, alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Jeg er ikke misunnelig. Nei da, ikke i det hele tatt... He he. Fantastisk. Helt vidunderlig!! Takk for at du delte - det var en god start på dagen!!

  SvarSlett
 2. For en fantastisk ferie det må ha vært! Jeg drømmer selv om å svømme med delfiner! :)

  Siden jeg refererte til i min blogg heter bloggurat.net

  Bildene er tatt uten stativ sånn i full fart egentlig, så jeg var vel litt heldig også ;)

  Ha ei fantastisk helg!

  SvarSlett
 3. Du allverden Desiree dette så kjekt ut altså :o) Aia var vi der sier nå jeg :o) Ser skikkelig kjekt ut selv om jeg også er litt skeptisk i utgangspunktet til å svømme med dem sikkert noe helt annet når du er der ;)

  Og så koselig museskåler ;)

  Ha ei flott helg :o)

  SvarSlett
 4. Da habt ihr eine "Traum"-Reise mit so vielen beeindruckenden Erlebnissen gehabt - da könnt euch ihr ewig erinnern. Und mit den Fotos im Blog erlebe ich auch alles mit (oder besser : fast alles ) Renate

  SvarSlett
 5. Great pictures!! I want to do that one day. Looks like you really enjoyed your trip - I'm so glad!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...