lørdag 24. september 2011

Måseliv i fjæra
I sommer bestemte jeg meg for å sette meg mere inn i kameraet mitt. Jeg har et Canon eos 400D, kjøpt for noen år siden. Veldig greit kamera, men jeg føler nå at jeg gjerne skulle gått opp noen hakk i kvalitet. Men før jeg bruker masse penger på kameraet som nå er på ønskelista dvs Canon eos 7D, så må jeg sette meg bedre inn i det å fotografere. For ikke å snakke om redigering. Dataen min tåler ikke Adobe photoshop, og henger og bråker som bare juling når jeg kjører den for hardt. Så de pengene som helst skulle gått til nytt kamera, er nå brukt på ny datamaskin som forhåpentligvis snart er her.


Jeg er så heldig at min kjære gubbelure har et av de store Canon kameraene, 1D mark II, og dertil endel gode linser. Så jeg er og knabber de litt innimellom :) Denne dagen i sommer har jeg vært og lånt meg 500 millimetern ;) Den bør man bruke stativ på, men jeg prøvde å bruke gelenderet på verandaen vår som støtte. Det gikk faktisk veldig greit.


Siden vi faktisk har sjøen rett fremfor oss her vi bor, så har vi også et yrende måseliv i fjæra. Heldigvis ikke til store sjenansen, og heldigvis kan man få fine bilder av de også da. Testbildene mine ble jo ikke så dumme, selv om måsene ikke helt ville være de perfekte fotomodeller denne dagen. Synes faktisk måser/måker er fine motiver :) Men så fasinerer jo de fleste dyr meg også :)

Har jobbet litt med forandringer i bloggen min de siste dagene, håper det faller i smak :) Ønsker dere alle har ei fortsatt flott helg, kos dere masse!

1 kommentar:

  1. Kjenner meg så igjen i det du skriver her. Men bare stå på, du! Disse bildene ble kjempefine. For min del glemmer jeg å ta med speilreflekskameraet mitt når jeg skal ut. det blir ikke bilder av det.

    Ha en fin fotouke!

    Klem fra Torunn

    Ps: Fint at smykkevesken kom vel fram.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...