lørdag 16. juli 2011

Hans Bollandsås og meg :)


Åj en hel uke uten innlegg her.... beklager så mye! Men håper jeg er tilgitt siden det er sommer :) Bloggen er ikke det første jeg tenker på om dagen, og så skal man jo ha noe fornuftig å blogge om også :)

Men i dag da vi var i byen, så traff vi jaggu meg på en kjendis! Ikke ofte vi gjør det her oppe, og iallefall ikke midt i shopping på Dressmann! Plutselig står Hans Bollandsås ved siden av oss og handler, måtte jo prate med han siden han var favoritten vår på X Faktor. Han tok oss i handa og takket pent for at vi stemte på han :) Tilfeldigvis hadde gubbelure med seg kameraet, og jeg som var kamerapasser akkurat da kom jo på at vi burde ta bilde av han og meg :)) Så her er vi da :) God helg!

2 kommentarer:

 1. Morsomt med kjendiser. I alle fall de få gangene de faktisk tar turen innom lille Hammerfest :)

  SV:
  Ja, jeg må innrømme at jeg ble litt sjokkert da jeg åpnet mailen fra skolen. Trodde et øyeblikk at det måtte ha skjedd noe feil :p
  Gleder meg veldig!

  SvarSlett
 2. Liebe Desiree und Familie, meine Gedanken sind bei euch Norwegern und auch meinen Kindern. Es ist so furchtbar - seid stark! Renate

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...