fredag 29. juli 2011

Da reiser vi

Da er vi klar for avreise, i morgen tidlig så går turen til Oslo, og søndags morgen så blir det en lang flydag før vi lander i Orlando. Neste søndag drar vi ut på cruiset med Freedom of the Seas, gjett om vi gleder oss! Da vet dere hvor jeg er en stund fremover, er ikke tilbake før mandag den 15.august. Skal se om jeg får lagt ut noen reisebrev underveis.

De siste ukene har jeg ikke blogget mye, sommeren har blitt brukt til mye annet. Den siste uka har jeg ikke hatt bloggelyst heller pga alt som skjedde nede i Oslo. Håper dere tilgir meg for det. Jeg vil bare få si tusen takk for alle kommentarer jeg har fått, og beklage at jeg ikke har fått vært tilbake hos dere. Spesielt takk til renate50 for masse koselige kommentarer! Jeg får skylde på sommeren, og lover å komme sterkere tilbake etter ferien :) For dere er ikke glemt, bare tiden min som ikke strekker helt til akkurat nå. Kos dere fortsatt med sommeren, så høres vi når jeg er hjemme igjen. 
Klem!

7 kommentarer:

 1. Thanks for yuor comment in my blog. I wish yuo and yuor family " FREEDOM of the SEAS" and in Florida !!! Renate

  SvarSlett
 2. Ååå, det kommer til å bli deilig, Desirée! Gled deg til varme og sol. Høres helt nydelig ut å reise på cruise med Freedom of the Seas. Nyyyt dagene på både land og på sjø!
  Tusen takk for koselige hilsener fra deg mens jeg har vært på ferie. Vi hadde svært lite internettilgjengelighet, så den lille tiden jeg var på nett ble brukt til å legge inn reisebrev.

  GOD TUR, min venn!
  PS! Husk høy solfaktor. Denne gangen gikk det faktisk i faktor 30 hver dag. Jeg ble likevel god og brun. :)

  Stor ferieklem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 3. God tur!! Det høres herlig ut. Kos deg masse og gleder meg til å lese/se hvordan du har hatt det etterpå.

  SvarSlett
 4. Så herlig! Ønsker deg fin ferie!
  Vi drar og, i morgen tidlig til Bulgaria. Sommerklem : )

  SvarSlett
 5. God tur! Håper du koser deg masse :D

  SvarSlett
 6. God ferie! Reknar med det blir toppers :)

  SvarSlett
 7. I would like to thank You for being the member of this website. Please allow me to have the chance to express my satisfaction with Host Gator web hosting. They offer professional and quick support and they also offer some [url=http://tinyurl.com/hostgator-coupons-tutorial ]HostGator discount coupons[/url].

  I like hostgator hosting, You will too.

  http://www.familienwerkstatt-ogrosen.de/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=578685

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...