fredag 3. juni 2011

Nye lekre gardiner og litt av stuen vår


I går fikk jeg endelig hengt opp de nye gardinene i stuen vår. Ville ha noen lyse og fine for å slippe mest mulig av lyset inn. Kom over disse på Ellos.no av alle plasser, og falt for de med en gang. De ble akkurat slik jeg kunne tenke meg.


Vi hadde skikkelig vaske og rydde dag i går så vi fikk ikke nyte så mye av godværet som var da. Jeg har jo vært så forkjølet i det siste at huset har nok blitt litt nedprioritert. Men nå føler jeg meg bedre, og da ventet husvasken og gardinskift. Er bare lille Casper som nektet å ha det ryddig og pent i sengen sin, så den hentet han ut på golvet gang etter gang :)Tok noen bilder av rotekoppen som dere skal få se en annen dag.

Litt motlys ble det nok på bildet, men utenfor så klarer dere kanskje se sjøen og så selve bykjernen som ligger rett over vågen. En fantastisk utsikt :) Ble ikke gardinene fine?

I dag har også gubbelure fri, så vi har vært en tur i byen og tatt oss et kafebesøk. En CaffeLatte og et kakestykke gjorde susen :) Ønsker dere alle ei flott helg, vi drar kanskje på hytta i morgen og da blir det antagelig ikke noen bloggoppdatering. Så vet dere det :) Klem fra meg i nord!

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...