tirsdag 7. juni 2011

Lisbeth Dahl smykkestativ og knagger


Har sett rundt omkring om jeg fant en knagg eller noe som jeg kunne henge noen sjal/tørkler på. Den kunne ikke være så stor for der den skulle være så er det ikke så store plassen. Så en dag fant jeg en som kunne passe på min andre yndlingsbutikk her i byen, Smågodt fra Trine. Der selger hun endel Lisbeth Dahl som har så mye lekkert.


Endelig er den kommet opp på veggen, og jeg synes den ble veldig bra. Den er full allerede, men det gjør jo ikke så mye :)


Jeg har også et av smykkestativene til Lisbeth Dahl, kjøpte det for lenge siden. Synes det er så lekkert og praktisk til smykkene mine. Kommoden det står på er faktisk min gamle kommode som jeg fikk da jeg var bitteliten. Det ble malt for mange år siden, og trenger egentlig et strøk til nå.


Lurer litt på om jeg skal bestille ett par veggdekorer til soverommet, tror det kunne blitt fint sammen med ett par bilder jeg har som snart skal opp på veggen. Vi har skikkelige tungbetong vegger her, så alt som skal opp må planlegges godt, og spesialverktøy må til. Så det er ingenting man gjør på sparket akkurat ;)

I går var det en flott dag her oppe i nord, sol og brukbar temperatur. Syklet frem og tilbake til behandling og trening, en liten soltime ble det også. Her er det sommerferien som planlegges :) I dag er det 53 dager til vi reiser på ferie, det blir ei uke i Orlando og så ei uke på criuse i karibien, gleder meg sånn! Solen skinner ikke i dag, litt regn var det i lufta i sted også. Så sommerdagene varer ikke lenge her, men skal se om jeg ikke får plantet i krukkene mine i dag.

Det nest største barnebarnet vårt Oda, er 5 år i dag! Håper du får en kjempefin dag! Ha en fin tirsdag alle sammen, håper dere også har en flott sommerferie å glede dere til!

2 kommentarer:

  1. Så fine pyntegjenstander du hadde fått deg :)

    Eg har eit spørsmål frå eit tidlegare innlegg du har laga; http://desiree-kortoggodt.blogspot.com/2010_05_01_archive.html
    Dei vottane der i lilla, veit du kor det er mulig å få tak i det mønsteret? Har leita over alt og finn det berre ikkje, og eg synast at det er så utruleg fine :)

    SvarSlett
  2. Knaggen var veldig stilig!:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...