tirsdag 21. juni 2011

Hurtigruten minutt for minutt Hammerfest


Håper dere ikke er lei av å se på det flotte programmet "Hurtigruten minutt for minutt". Jeg blir aldri lei av å se hurtigruta, synes det er et flott syn hver dag her hos meg. Så i dag sto jeg grytidlig opp for å få foreviget når den kom på morraskvisten. Klikk på bildene så ser du de litt større.Mange småbåter var ute for å ta i mot den, selv om klokken bare var rundt 5 på morgenen. Kaia var også full, og det var opptredninger her som på de fleste plassene den har kommet til. Helt utrolig for en oppslutning og mottagelse den har fått på ferden nordover.


Jeg sto som sagt tidlig opp i dag for så mange som mulig av eierne her i Sameiet, skulle møte oppe på fellesterrassen for å hilse hurtigruta velkommen. Vi hadde med masse store flagg, og vi drakk champagne og koset oss. Hurtigruta er ganske så nær oss når den snur for å legge til kai, slik at jeg hadde trodd at de ville filmet oss. Men nei da... ingen filming av oss, og de kunne ikke unngått å legge merke til oss... Jaja ble ikke filmstjerne denne gangen heller :))
Har vi ikke en flott utsikt?!


Plakater hører også med for enkelte.


Til slutt den berømmelige isbjørnen :) Isbjørnen som til daglig til pynt og skue ved innkjøringen til byen vår, på land altså. Synes det var et riktig så morsomt innslag :)

I morgen skal jeg vise dere bilder av den store turistbåten som hurtigruta traff på sin tur ut fra byen, antagelig den største som har ligget til kai her.

4 kommentarer:

 1. Hurtigruta har fått seg en skikkelig opptur nå :o) Skikkelig flott program selv om jeg ikke har sett hele tiden da :o)

  Tenker det var kjekt å få være med litt også ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig moro å se bilder fra land!!! Har sett en del på programmet og jeg blir bare glad av å se så mange mennesker møte opp. Og for en natur. Norge er VAKKERT!!! Siden jeg bor i Norges sydligste by, Mandal, var dette programmet en opplevelse. Takk for at du delte dine bilder!!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og det var nok et syn for de som var oppe på den tida.. :-)) Blir ikke lei av å se jeg heller, men har ikke sett så mye på det. :-)
  Utsikta er jo fantastisk. :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Fulgte med så mye jeg kunne på turen! Fantastiskt flott! Nøt hvert sekund jeg så! : )

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...