torsdag 9. juni 2011

En syk liten Casper chihuahua


Lille Casper var virkelig syk i går, ingen glad liten gutt som møtte meg da jeg åpnet buret hans om morgenen. Han ble bare mer og mer rar utover dagen, ville ikke gå, gjemte seg for meg, ville ikke kose, noe var virkelig galt med han. På ettermiddagen ser jeg at han er hoven på ene siden av rompen sin, sprengt på en måte. Da ringer jeg dyrlegen, og vi fikk heldigvis komme til Sofus yndlingsdyrlegen våres. Som egentlig bare tar vakter innimellom, så vi hadde flaks der.

Sofus mente at Casper har en sprengt analkjertel, og sa at dette gjorde nok veldig vondt for han. Så vi fikk med oss antibiotika og prednisolon, og startet behandlingen med en gang. Jeg har sovet på kontoret i nærheten av lillegutt i natt, for å følge med han. Heldigvis var det en mye bedre Casper som kom trippende ut av buret sitt i dag :) Man blir jo så redd for de dyrene sine, og når man er så liten som Casper er så har man ikke så veldig mye å gå på. Vi får håpe at fremgangen fortsetter, sånn at han snart er helt frisk igjen.

Bildet tok jeg her om dagen da han lå kveilet inni teppet som jeg holder på å hekle sammen :) Han bryr seg ikke om at hekle og strikketøy dasker han i hodet, han sover like godt på fanget mitt :) Snart ferdig med teppet, nå holder jeg på meg kanten rundt. Håper det blir ferdig i dag :)

4 kommentarer:

 1. Uffda stakkar lille gutt :( Jammen godt du fikk noe for det så han blir bedre. Enig med deg vi blir så bekymra for de små dyra våre.

  Herlig bilde i teppet ditt :o)

  Klem fra sør :o)

  SvarSlett
 2. Uff, ikke gøy å være syk, men bra at han er blitt beder.
  Så søtt bilde!
  Teppet blir lekkert! : )

  SvarSlett
 3. Stakkars lille Casper... :/ Håper han blir raskt frisk igjen. Vi blir jo så bekymret for dyrene våre...

  Ønsker dere begge en god helg!

  Klem,
  AW

  Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Jeg setter stor pris på det!

  SvarSlett
 4. Takk for hilsen på bloggen, og beklager tregt svar! Du har rett..jeg har ikke fulgt oppskriften til punkt og prikke lell! Jeg valgte å lage mellomrommet noe tynnere!:) Flott teppe, og søt vofs! Håper han er bedre nå:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...