fredag 24. juni 2011

Cruisebåt sesongen er i gangJeg lovet jo dere å vise bildene fra ankomsten av den digre cruisebåten som hurtigruta minutt for minutt møtte på tur ut fra Hammerfest. Det skal visstnok være en av de største båtene som har lagt til kai her, selv om vi har hatt større liggende utenfor her der kun tendere har gått inn til kai.Jeg synes det er koselig med alle båtene som kommer inn her i havna, denne gangen het båten Costa Pacifica og jeg må si at den ruvet her inne.


Denne gangen har jeg tatt med veien foran terrassebygget her jeg bor for å vise dimensjonene, og hvor nært havet og båtene egentlig er meg. Dere kan se kanten på verandaen jeg står på også.


I går la en ny cruisebåt til kai her, Albatros. Mye mindre båt, men stor på sin måte. De neste bildene viser hvordan jeg seg båtene fra godstolen min (les strikkestolen ;))Er det ikke kult?! Føler meg så priviligert som kan ha ei sånn utsikt, og jeg vet å sette pris på den. Så dere får bare bære over med at jeg bare MÅ vise dere det jeg ser :)

I dag er solen fremme, håper det holder seg slik. Tror jeg skal puske meg ut på verandaen å få meg litt sol på kroppen. Ønsker dere ei riktig god helg, vi høres nok i helga for jeg skal ikke på hytta :)

2 kommentarer:

  1. Steike, det var store båter! Det ser nesten ut som de har parkert inni stua di! Så gøy å få så stort besøk!klem

    SvarSlett
  2. Fantastisk båt! Tenk å få være ombord der en stud..
    Så flott utsikt du har, så spennende!
    Sommerklem : )

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...