torsdag 26. mai 2011

Garn!


Må jo vise mer av det flotte garnet jeg kjøpte for litt siden. Det har jo vært salg på endel Drops garn, jeg måtte bare bestille litt i fra Strikkenett.no. Anbefaler virkelig den nettbutikken, veldig fornøyd! Drops har kommet med noen nye garntyper i det siste som jeg bare måtte prøve. Først garnet Lima, blanding mellom ull og alpaca. Kjennes fantastisk mykt og godt ut, og skal bli til lue og votter i nydelig støvrosa.


Nepal er også en ny type, egentlig samme som Lima men tykkere. Deilig og mykt det også, skal bli til lue og votter :)


Litt Merino extra fine til samlinga mi ;) En Lima og litt Karisma til ett par hundegensere til Casper.

Gleder meg til å strikke noe av dette, veldig fornøyd med økninga av garnlageret mitt!

2 kommentarer:

 1. Å, så masse deili garn. :D
  Pakken våres e forresten registrert i Tromsø i dag så den bør være her i morra eller lørdag. :D :D
  Angre litt på at æ ikke bestilte mere, men må se litt på fargan å kjenne litt på det æ har bestilt før æ gjør det.. Bestilte jo nån nøsta me den nye baby alpaca, har sett folk skryte sånn av den så e spent på kordan den e :D :D
  Ska si fra når pakken e kommet. :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hamstre garn, sa du? :P
  Fantstisk med tilbud på garn. Blir litt revet med jeg også, og sitter plutselig på et mye større lager enn jeg skulle ha gjort... Sånn er det med hobbyer, har jeg skjønt! Tror ikke jeg har råd til å ha flere enn strikking og kortlaging. :lol:

  Lima er nydelig! De var "dessverre" tomme på butikken min da jeg var der for n'te gang i mai... :P

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...