torsdag 24. mars 2011

Torsdag i nord

En helt vanlig torsdag her i nord. Tiden flyr avgårde og jeg rekker ikke alt jeg gjerne skulle gjort. Nå har jeg akkurat satt meg i strikkestolen min med deilig kaffe, slengt opp bena, Casper på fanget og tven på. Nå blir det kvalitetstid og kos! Altså en helt vanlig torsdag i nord :)- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Måtte le litt nå. Akkurat sånn sitter jeg også, med lik kopp tilogmed. ;) Veldig kos!! En helt vanlig torsdag i nord for meg også. ;)

  SvarSlett
 2. Så koselig at du fant meg og min giveaway :)

  Koselig å besøke deg!

  - ha en fin kveld -

  SvarSlett
 3. Ser ut som om det var en hærlig torsdag det der!

  Det ligger forresten en overraskelse i bloggen min :)

  SvarSlett
 4. Det ligger en liten oppmerksomhet til deg på bloggen min i dag. ;)

  SvarSlett
 5. Ser ut som du strikker på noko fint... kva skal det bli?

  SvarSlett
 6. Hærlig å bare nyte livet.....

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...