søndag 6. mars 2011

Smoothie er godt!


Hjemmelaget Smoothie er bare knallgodt! Så innimellom må jeg bare lage det, ble nok ett par ganger denne uka :)


Jeg bruker som regel bare frosne bær. Kjøper sånne frosne bær poser på butikken, de finnes i flere blandinger.


Noen spiseskjeer med yoghurt naturell, eller en annen yoghurt hvis jeg bare har det. Kesam er også fint å ha i, da bruker jeg som regel den med vanilje.


Antar at nå stusser dere litt over hva jeg nå har hatt oppi ;) Hvis jeg lager en mere lavkarbo inspirert smoothie, så bruker jeg et egg og en liten skvett olje også i. For å tilføre protein og fett, blir faktisk nesten bedre med egget i for den virker litt fyldigere på en måte. Du merker ellers ingenting på smaken :)


Kjøpte ny blender for noen uker siden, er så fornøyd med denne fra Philips. Datteren har hatt sin i ett par år, og den var bare helt fantastisk da vi i si tid lagde barnemat til Simon. Den har såpass kraft at den stopper ikke opp hele tiden, og den er lett å rengjøre.


Vips der var den ferdig! Nam nam lurer på om jeg skal lage meg en nå :) Ha en fin smoothiende søndagskveld :)

2 kommentarer:

 1. Det så jammen godt ut! Har utrolig lyst på blender selv. Smoothie er jo tross alt kjempegodt!

  Ja, den sangen er kjempefin! Liker Rolffas versjon mye bedre en orginalen.

  Jeg kunne godt tenkt meg fotokurs jeg og, men enn så lenge er jeg selvlært og føler at det fungerer greit for min del. Det er sjeldent jeg gidder prøve å lese meg til ting. Det blir liksom så mange begreper å huske på og slikt, så da føler jeg det er enklere å bare prøve seg frem.
  Før har jeg holdt meg hovedsaklig på halvautomatisk, men nå nylig gikk jeg over til manuell, og selv om jeg kjefter mye på kameraet mitt nå for tiden, så er det så mye mer moro når bildene blir fine og korrekt eksponert nå :)

  Ja Hammerfest har vel aldri vært kjent for store muligheter egentlig. Man må liksom ta alt i egne hender..

  Håper uken din blir kjempefin! :)

  SvarSlett
 2. åååh! Det så godt ut!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...