fredag 4. mars 2011

SkiVM 2011 en fantastisk opplevelse!

Da er vi godt hjemme igjen etter en flott tur til Oslo og SkiVM! For en fantastisk opplevelse det var! Det startet jo ikke så bra for vår del da, for fjellovergangene var stengt da vi skulle reise herfra. Vi rakk ikke flyet vårt, og styrte i noen timer med ombooking av reisen. Det var ikke helt lett med ganske så fulle fly fra før av, og priser så høye. Men vi klarte det, og nesten et halvt døgn forsinket så var vi fremme puhhh... :)


Lørdagen hadde vi ingen problem med å komme oss opp i kollen, dessverre var det mange andre som ikke kom seg dit. I et tåkehav av en annen verden og lite sikt, så vant altså Marit Bjørgen gull på 15 km jaktstart!

Bildet er fra turen opp på søndagen, og da brukte vi faktisk 2 timer for å komme oss opp og på plass! Vi kan vel si at vi har stått som makrell i boks på T-banene, og er blitt ekspert i køgåing ;)På Universitetsplassen på kveldene var det et enormt folkehav! En utrolig stemning, og hele spikersuppa var full av boder, isbane og isskulpturer. Her var det om å gjøre å være tidlig ute for å få seg en god plass.


Søndag var vi på plass for å se 30 km jaktstart for menn. Rett foran oss der vi sto så samlet gutta seg for å merkes, og før oppstart. Petter Northug var det kjekt å se på så nært hold :)


Her kommer Petter i siste bakken på nest siste runde, og jeg kan love dere det var en knallspennende avslutning på løpet der Petter vant gull!! Vi var nesten i ekstase, rart tribunen ikke falt sammen :)

Vi avsluttet turen med en hel dag shopping, veldig viktig ;) Var faktisk en tur oppe på Storo senteret, det anbefales virkelig. Et flott senter med masse fine butikker.

Vi kom oss hjem med litt strabaser også, 2,5 time forsinket fra Gardemoen. Heldigvis ventet flybussen på oss, og vi rakk akkurat å komme oss over fjellet før veien stengte igjen... Nå koser vi oss med resten på tv, på orkesterplass i godstolen :)

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag har en tävling på min sida där du kan vinna ett supersnyggt förkläde =)
    Trevlig helg
    /Nellie

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...