onsdag 9. februar 2011

Islender til gullgutten


Fra jeg var mindre så husker jeg så godt islenderen, jeg mener at jeg hadde en sånn en i naturfarve. Genseren er tydeligvis kommet tilbake, og det brukes mange fine farvekombinasjoner i den nå.


Jeg falt totalt for å strikke den i blått og brunt til Simon! Synes den ble kjempefin. Genseren ble godt mottatt av mor og sønn også :) Mulig Sofie må få en rosa og brun en etterhvert :)Jeg har strikket den i MITU, garnet er bare så nydelig og mykt. Siden Simon reagerer litt på ull, så prøver jeg å være nøye på at det iallefall er mykt og godt. Det ser ut som gensere som ikke er helt inntil huden går fint, heldigvis.Genseren måtte tilslutt pyntes med bestemor sin merkelapp :) Kan bestilles i mange variasjoner fra minanamnband.se

Yarn: MITU
Pattern: pt design hefte nr 101

5 kommentarer:

 1. den var kjempe fin!!! Liker så godt det mønsteret, og kjekkt å se at det kommer tilbake! :) ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. åååh, disse gensrene er så flott! Jeg kaller de bare farfar-genser, fordi min farfar alltid brukte en slik... Morsomt å se den i andre fargekombinasjoner!

  SvarSlett
 3. Mimre, mimre... Eg hadde islender ( naturkvit med svart mønster ) då eg gjekk på gymnaset. Den var så varm og god, og umogleg å slite ut.
  God helg.

  SvarSlett
 4. Genseren ble kjempefin!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...