fredag 4. februar 2011

Greengate våren


Hva synes du om de nye Greengate produktene? Jeg synes de er kjempefine! Nydelige blomstermønstre og polkadotter i skjønn forening. Sånt liker vi :)Farveutvalget gjør meg glad, friske og spreke og glade farver :) Man må jo bare bli i godt humør av dem, ikke sant?! Eneste er at jeg har problemer med å velge...Jeg synes faktisk de nye blåe mønstrene er knallfine, men jeg tror ikke blått passer så alt for godt hos meg. Men jeg har en følelse av at det blir noen caffe Latte krus i dem uansett ;) Man kan aldri få for mange krus...


Jeg nærmer meg snart jubileum i bloggen, runder om ikke lenge 40000 besøk! Helt fantastisk! Da blir det blog candy Give Away, gleder meg masse! Så følg med følg med :)

Ha ei fantastisk helg alle sammen! Her oppe blåser og fyker det rundt ørene, ikke så koselig ute men desto bedre inne :) Klem fra meg!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg, Desirée. :-))
  Green gate har bare så utrolig mye fint, men som du sier er det vanskeli å bestemme seg. Jeg har både røde med prikker, grønne med prikker, blomstrede og i det hele tatt.. Ikke minst er det tekopper, latte kopper, kaffekopper, skåler, mugge osv.. Hehe, begynner snart å bli liiiitt fullt i den kjøkkenhylla jeg har satt av til akkurat Green gate.. :-))

  Nydelig sjal du har strikket, forresten. Det så stort og godt ut og garnet er vel et slikt som ikke klør?

  Teppet har jeg heklet med krok 3.5, jeg pleier vanligvis å skrive det men har visst glemt det helt vekk denne gangen.. :-)) Det var iallefall helt fint å hekle med merinoen og når det i tillegg ikke klør så er det jo perfekt. :))

  Ang. strikkekafe, selvsagt har jeg jobb akkurat den dagen så det passet desverre dårlig. ://

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Oh it is truly Beautiful!!!
  I LOVE the blue designs, and would happily have one of everything if I could! :)

  SvarSlett
 3. Hei og hopp og god helg Desiree :o)

  Joda enig med det jeg elsker disse nye green gate og alle de andre også *lol*

  Klem fra meg her nede ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...