mandag 21. februar 2011

40000!

I dag feirer jeg at bloggen min har hatt 40000 besøkende!! Helt fantastisk at så mange har funnet veien inn til meg, jeg er så glad for det! Tusen takk skal dere ha, det blir virkelig satt pris på! Stor klem til dere alle!

Det er ikke hver dag jeg klarer å få oppdatert bloggen min, men jeg prøver så godt jeg kan. Jeg startet i utgangspunktet med bloggen for å kunne få vist frem kortene jeg lager eller skal vi si lagde, og jeg håper ikke for mange er skuffet for at jeg har bevegd meg endel bort fra det. Årsaken er jo at jeg lager veldig lite kort for tiden, men jeg vet at en dag så er jeg tilbake igjen der. Jeg har bare ikke tid til alt jeg har lyst til å gjøre, og for tiden er det strikking og hekling som ligger mitt hjerte nærmest.


Jeg holder på å samle sammen ting for å lage en giveaway/blog candy. Vi skal jo til Oslo på fredag, og jeg satser på å få kjøpt litt mere spennende ting der. Derfor tror jeg nok at den skal være klar i neste uke, så følg med :)

I dag feirer jeg dagen med et bilde av mine hjerter som ble tatt i jula. Datteren og barnebarna Simon og Sofie. Det passer bra på en dag som denne :)

7 kommentarer:

 1. Først og fremst gratulerer med 40' besøkende på bloggen din Desiree :o) Så kjekt at så mange stikker innom det syns jeg også ;) Er motiverende til å fortsette da ;)

  Og for et herlig bilde av b arn og barnebarn :o)

  Det har kommet så mye flott og stilig i bloggen din i det siste. Og de Green gate tingene og pip er jeg ganske misunnelig på *lol* har pip krus da;) men mannen sier vi ikke har plass til mer snart *lol*

  Ønsker deg en flott kveld :o)

  Klem fra meg i sør :o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum og god tur til Oslo :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med besøksjubileum på bloggen din!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med MANGE besøk i bloggen din!!! HURRA!!!
  Så fint bilde du har lagt ut av datteren din og barnebarna dine. Tipper dette er stor stas :)))

  Når det gjelder kreativ aktivitet er det viktig at du gjør det DU har lyst til. Det skal jo bare være kos og moro! Kos deg med strikkingen og heklingen og så kan vi bare glede oss til du får lyst til å lage kort igjen :))

  SvarSlett
 5. oh Denise
  what a pretty family you have.
  those children are adorable!!!

  SvarSlett
 6. Hei.
  Sånn er det vel av og til . Vi prioriterer det vi synes mest om her og nå. Vi får ikke tid til ALT vi har lyst til. Og innimellom er det så mange ting vi MÅ gjøre ;)
  Gratulerer med høye besøkstall. Det er så gøy , ikke sant ?
  Herlig bilde av datter og barnebarn ♥
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...