søndag 2. januar 2011

Veggdekor


Synes det er litt stilig med veggdekorer. Plutselig fant jeg ut at kanskje jeg også skulle få meg en, og siden jeg jo liker muffinser og denne var kul, så var jo valget lett :)

Vi har sånne halvhøye skap på kjøkkenet som den passer perfekt over. Vi har skrukturtapet på veggene, og jeg kan love dere at det er ikke bare et skrap og så slipper teksten papiret! Så på denne brukte jeg vel en time på å få den på plass... puhh...


Har sansen for Keep Calm plakatene som florerer i interiørverdenen. Jeg har printet ut selv på A3 skriveren, og satt i ramme. Smart, enkelt og billig. Det vanskeligste var jo å velge farve ;) Men kan jo bare printe ut en i hytt og pine når jeg vil endre på den ;)

Stille og rolig dag i dag, siste fridagen for gubben i huset. Så i morgen er alt tilbake til normalen igjen. Jeg plages mere med ryggen min nå, begynte jo å bli litt bedre ei stund før jul helt til fysioen min antagelig traff noe som ryggen ikke likte. Så i helga har jeg virkelig kjent på den.... Godt jeg ikke er hest... hadde nok vært avliva da ;)))

Vurderer om jeg skal begynne i morgen å pakke sammen jula. Før ville jeg den skulle vare så lenge som mulig, de siste årene har jeg følt at det nye året snarest skal få starte opp uten at jula heng igjen. Men først må jeg vel sette igang med en stor jobb ute i de 2 bodene våre. De trenger å ryddes opp i, finner snart ikke frem. Jeg kan love at det er ikke noen timesjobb, så motivasjonen og formen må hentes frem fra glemselen først :)

Ha en superfin søndag!

6 kommentarer:

 1. Først og frem et riktig godt nyttår til deg oppe i nord :o) Håper at året som nå kommer vil bringe mange lykkelige stunder :o)

  Ååh så flott teksten ble Desiree ;) Jeg har også lyst på men har ikke så mange plasser å ha dem enda ;)

  Ha en flott søndag :o)

  SvarSlett
 2. Jeg digger muffinoppskrifta på veggen! Slik ønsker jeg meg, men spørs hvor imponert husverten blir om jeg skriver oppskrifter på veggen med sprittusj (ja, for det hadde blirr pringeling-varianten). Nei det får vente til jeg får meg hus. Med kjøkken. Uten spygule skapdører...

  SvarSlett
 3. Koselig veggdekor du har:))

  Nyt dagen videre:)

  SvarSlett
 4. Fin blogg du har! så du hadde kommentert på emmeline at du hadde bestillt glass-konger på 70%, kan jeg spørre hvor? :)
  Ha en strålende uke!
  Janicke

  SvarSlett
 5. Janicke, Tusen takk! Jeg fikk bestilt dem fra Christiania Glassmagasin i Fredrikstad :) Kjente ei som jeg spurte der om de hadde. Kan tenkte meg at alle glassmagasinene har salg på de nå :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...