mandag 17. januar 2011

garn garn masse garn!

Jeg elsker garn, og jeg elsker shopping! Hva gjør man da... jo man shopper garn :) I desember hadde en ny nettbutikk som selger Drops garn 30% rabatt på garnet derfra, Strikkenett.no. Siden vi ikke har Dropsforhandler her mere, så tenkte jeg at det måtte jo være kjekt å få bestilt litt. Har jo sååå lite garn fra før....


Kjøpte litt Merino Extra Fine, farvene ble litt dårlige her på bildet. Det er lilla, rosa og brunt, blir nok noe til Sofie barnebarn :) Garnet er bare så mykt og godt, deilig å strikke med også.


2011 skal bli det store klut året, så jeg har hamstret bomullsgarn :) Nydelige farver! Drops Paris virker litt tykt, har prøveheklet noen kluter og er spent på bruken. Har tatt i bruk en selv nå for å teste ut. Butikken har enda i januar og februar 20% rabatt, så løp og kjøp :)


Ja og så var det jo salg på Sparkjøp :) Og siden mange bruker Bomull Sport til kluter, så måtte jeg jo kjøpe litt av det inn til testing :) Virker litt tynnere enn Drops Paris, så er spent på hvordan de klutene blir.


Til slutt så ble det litt Rubin til noen Marius gensere. Dessverre var de utsolgt for brun som jeg skulle ha til bunnfarve på to av genserne, så jeg får begynne på disse senere. Er visst flere som bruker Rubin i stedet for Smart, har jo strikket i Smart to stykker så jeg er spent på om det er store forskjellen. Prisen er jo kjekk så :)

6 kommentarer:

 1. Vil ikke se ! ;)
  Å , alt det deilige garnet !
  Jeg har også garndilla.
  Dvs , jeg har roet meg for jeg strikker tross alt ikke SÅ mye !
  Kan ikke gå forbi posesalg f.eks.
  Vi bor ikke så langt fra Gjestal spinneri med garnutsalg...
  KOS deg med garn og strikking !
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint garn du har kjøpt deg.. har også en kurv som ikke akkurat er liten.. ikke minker garnmengden heller. Skjønner ikke det der.. :p

  SvarSlett
 3. Tusen takk for veldig koselig hilsen på bloggen min. Ja, det er litt rart å sende av gårde disse barna. Trodde jeg skulle være vant med det nå, hun har jo vært borte et år i USA, som utvekslingsstudent. Det samme gjorde storebroren. Så dro han i militæret (også GSV) og nå bor og studerer han i Trondheim. Attpåklatten er snart 12 og jeg har seriøse planer om å stenge hun inne på et rom og kaste nøkkelen. ;) :) Neida, det er nok ikke så ille. Jeg er kjempeglad for at de har ønsker og mål i livet. Det er bare herlig å få følge dem!!!
  C er nå godt installert på GSV og trives allerede. Selv om hun er både feminin og liten, så er hun en skikkelig tøffing. At hun skulle finne på å gjøre dette er langt fra noen overraskelse for meg. Med kallenavn som Duracellkaninen, Fjellgeita og The Runner, tror jeg nok hun skal klare seg bra blant gutta likevel. At hun ler lett og sier mye rart er vel heller ingen ulempe. :)

  Så masse flotte farver du har skaffet deg i garn. Er spent på å høre hvordan du likte Rubin. Jeg har lurt på å strikke en Marius genser, men har ikke bestemt meg for hvilket garn ennå.

  Ha en fiiin uke!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. ååh, så mye flott garn! Er spent på å høre hvordan klutene blir!

  Og hvordan marius blir i rubin i stedet for smart. Skal snart strikke min første marius, og vil jo gjerne ha det beste :)

  SvarSlett
 5. Hihi, nok en gang har vi bestilt garn fra samme sted sånn ca samtidig! Jeg fikk mine i posten på lørdag. <3
  Her er det nok mest babytepper på planen. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...