fredag 14. januar 2011

Drar på hytta og skal måke sne

Snemåking er morsomt.... eller??? Nope, jeg synes ikke det. Eller en sjelden gang kan det faktisk være morsomt, men kun når man gjør det av fri vilje og ikke for at man må.Vi drar innover på hytta vår om en liten time, og jeg vet hva som venter oss! Sne sne og atter sne! For det vi ikke har her ute, ja det har vi inne på hytta.... masse sne!


Har hentet frem ett par bilder fra tidligere snemåkinger. Ser dere? Sne! Vi har generasjonshytte sammen med foreldrene mine, og det er som regel pappa vi sender på taket :) Lett på foten som han er :) Dette er bare taket, men vi har fått meldinger om at terrassen er full. Aldri vært så mye sne her inne, ringte mamma og fortalte i sted... Jupp jupp, vi gleder oss... not! Kommer vel hjem som en sylfide, ja er jo lov å håpe eller? ;)


Dessverre så fikk vi ikke tatt bilder av pappa da han sto på gardintrappa i fjor og fiklet med sneen, og både han og sneen kom ned med et brak! Heldigvis gikk det bra den gangen, og vi håper på ingen reprise i år ;)

Ha ei riktig god helg alle sammen! Vi får se om jeg oppdaterer noe fra hytta med nye bilder, time will show :) Ellers høres vi over helga. Helgeklem til dere!

1 kommentar:

  1. Ja det har vært endel "takmåkking" i årenes løp! Som du sier synd at fotoapparatet eller aller helst et videokamera ikke var tilgjengelig i fjor. Godt at vi kan sende din pappa til sånne gjøremål!!
    Terrassen ble måket og snefreseren var god å ha i helga.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...