søndag 7. november 2010

Pakke fra Manuela Passion 4 baking

Jeg har skrevet litt med Manuela fra Passion 4 baking, en utrolig hyggelig dame med en helt utrolig flott blogg/side!Jeg har funnet mange linker til diverse utstyrsbutikker hos henne, så jeg har tatt noen bestillinger på bakgrunn av dem. Mye av dette er jo ikke å oppdrive i Norge. Ebay er faktisk også å anbefale, bl.a. masse Wilton utstyr der til salgs for en bra penge.

En dag fortalte hun at hun skulle sende meg litt utstyr og slikt, og jeg var så spent så spent! Så på fredag landet pakken her oppe i nord :) Se så mye fint da!


Pakken kom lekkert innpakket i cellofan, og det var masse muffins/cupcake former, og farve, og ikke minst Økologisk Vaniljepulver og stenger som jeg virkelig hadde ønsket å få tak i!! Vaniljen er fra V-Sell. Dersom dette eller tilsvarende selges i Norge, så rop ut.

Tusen tusen takk, Manuela!! You made my day!

Så nå venter og venter jeg på KitchenAid maskinen min som egentlig skulle vært sendt i går oppover, men som det er kommet ny dato på igjen... Håper virkelig ikke det blir rot med leveringen, da blir jeg knust.....

Ha en flott søndag alle sammen, og happy baking! :) Husk å stikke innom Manuela og bli fristet! :)

2 kommentarer:

 1. Jøssenavn så heldig du er!! Få pakke og allting! Hvor holder denne damen til?

  SvarSlett
 2. Wow, du er bra heldig :D
  jeg blir liksom litt misunnelig her jeg sitter .. men du fortjener det nokk ut fra hva jeg ser på bloggen din når som jeg har kjiket litt igjennom den :D
  du er fantastisk flinkk iværtfall ;) det skal du ha ..

  det var flotte ting du fikk, uten tvil ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...