søndag 21. november 2010

Forkjøla.... atschooo!


Selvfølgelig så ble jeg forkjøla! Derfor det har vært så stille fra meg de siste dagene. Vondt i halsen, snufsete, nysete og hoste innimellom. Men det kunne vært verre. Har måttet funne frem nesesprayen, og det liker jeg ikke. Var tidligere avhengig av sprayen i flere år, og har klart meg ganske så godt uten lenge nå. Derfor føler jeg et lite nederlag hver gang den må i bruk igjen.
  
Men i morgen må jeg bare ut en tur, har time hos fysioterapeuten min og trenger handle inn litt diverse saker og ting. Så da er det vel bare å pakke seg godt inn, stålsette seg og traske ut :) Og håpe på at det går bra :)Heldigvis så fikk jeg ikke den alvorligste graden av sykdom da, priser meg lykkelig for at ikke manneinfluensaen nok meg!! For den er virkelig ille! Har jeg hørt og egentlig sett.... mohahahaha!!!

Ha ei flott ny uke alle dere leserne mine!

4 kommentarer:

 1. Ikke noe morsomt å bli syk, god bedring! :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Er enda ikke helt bra, halsen er enda sår og nesen tett, og litt hoste. Men men, går nok over :)

  SvarSlett
 3. Håper du er bedre nå - ellers får du ha god bedring!
  Har kost meg med å titte gjennom blogen din - takk for titten!
  ♥ Marianne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...