onsdag 10. november 2010

Bella`s mittens

De aller fleste av oss kjenner vel til Twilight :) Må bare innrømme at de filmene fasinerer meg, og ting fra filmene er jo blitt så populært. Jeg og Charlene måtte jo strikke vottene til Bella som bare er så fine! 


Votteoppskriften fant jeg jo selvfølgelig på nettet, men både oppskriften og Bellas votter er litt lengere enn våre. Har kuttet ut en flette for å få de litt mere praktiske til vårt bruk, men de er gode og lange allikevel.


Jeg har strikket mine i Rowan Cocoon, farve red wine på pinne 5,0. Brukte litt over 1 nøste, det er 100gr nøster. Godt og mykt garn.


 Her er Charlene sine votter i en nydelig rosafarve. Hun har strikket sine i Alfa.

4 kommentarer:

 1. Oh ja, diese Handschuhe sehen schon sehr warm aus - wunderbar mit dem Zopfmuster und den modernen Farben !
  Liebe Grüße in den Norden von Renate

  SvarSlett
 2. Så lekre votter! :D Sånne kunne vi godt likt å ha! ;)

  Lurte på hvor du har fått tak i de navnelappene du har sydd på de luene du har strikket tidligere...? :)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar. :) Denne fargen var innmari fin. Tror nesten jeg må få laget meg et par til. ;) Jeg la opp 39 m og begynte på omg 16. Og på de hvor jeg har gått opp en pinnestr har jeg kortet ned med enda en flette.

  SvarSlett
 4. Jeg kjøpte garnet på garnbutikken i Ski. Jeg bor egentlig i nord-Norge og der har jeg ikke sett dette garnet, såd et var gøy å prøve noe nytt. Sånn er det når man er på juleferie hjemme i Oslo. MASSE garn-shopping. ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...