søndag 10. oktober 2010

10.10.10

Ja i dag kunne vi skrive 10.10.10. Ganske spesielt ikke sant? Derfor fant jeg ut at jeg måtte lage et blogginnlegg med den datoen på :)

Vinteren nærmer seg her oppe. Det har regnet i helgen, men selve uka har vært veldig bra. Men fra i morgen av så skal det bli kaldere, og jeg tror nok at vi kan få se sne i løpet av uka. Vi har hatt Charlene, Simon og Sofie her på middag i dag. I går var vi i 60 års dag hos min tante. Så helga har gått fort.

Bildet i dag er av Casper og Sofie. Casper er så glad i Sofie, og blir helt vill når han ser henne! Her er vi på hytta i sommer, og han ligger i nærheten og beundrer henne :) Han er i utgangspunktet ikke så veldig glad i barn, de er jo så uforutsigbare og han er en liten skvettfis. Men Sofie liker han :)

2 kommentarer:

 1. Ååh så koselig bilde av de to Desiree :) Så søte begge to :) Og glemte nesten ut at det var en spesiell dag igår jeg :o

  Godt å høre at det ikke bare er Maja som ikke liker barn ;) Det er litt dumt men det er godt å høre at han liker barnebarnet ditt ;)

  Ha en flott uke :)

  SvarSlett
 2. Så koselig bilde av barnebarn og hund. :)
  Ja, datoen i går gikk meg visst hus forbi, merket det ikke før i dag. Jeg følger visst ikke helt med dager og datoer for tiden. :/
  Det var fine luer du hadde strikket, jeg liker denne varianten bedre enn den orginale pixie luen. Luer med hals er jo utrolig smarte. :))
  Jeg kunne egentlig veldig gjerne tenkt meg å dra på strikketreff, hvor ofte er det?
  Jeg har også tenkt at det ser ut til å bare være eldre folk der, men hvis vi er flere yngre så kunne det jo vært gøy. :))
  Vet du hvor man melder seg inn i husfliden?

  Ønsker deg en flott dag! :)

  Klem fra meg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...