torsdag 16. september 2010

Ny header!

Tusen takk til Lisbet for at hun har laget den flotte nye headeren til meg! Det var hun som hadde laget den gamle min også, den med fine Ricogutten på. Men nå følte jeg for en forandring! Skal kjøre litt ren og pen og enkel stil ei stund :)) Det eneste jeg ikke helt skjønner, er at på noen andre datamaskiner så ser bloggen min helt anderledes ut. Headeren er skjev osv. Noen som vet hva det kommer av, og om det kan endres på??

Ha en fin kveld alle sammen, jeg skal kose meg med strikkinga mi og litt Criminal Minds på tv :)

2 kommentarer:

  1. Så nydelige unger. Det må være gøy å være bestemor! Grattis med ny header. På min maskin går den langt utenfor på høyre side av rammen. Jeg har en 16:9 15,6" skjerm. Jeg tipper min header er lignende på andre maskiner også, hakke peiling hvorfor. Men fin var den okke som Des!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...