søndag 26. september 2010

Nespresso og Caffe latte

Jeg fikk meg Nespresso maskin i bursdagsgave hos min kjære, datter og barnebarn :) Ønsket meg en sånn maskin til å ha på hytta. Har skikkelig kaffemaskin her hjemme som kverner og alt, men fant ut at en Nespresso var grei til hytta. Er jo bare meg som drikker kaffe der så, slitsomt å koke kaffe bare til seg selv.
Nå har jeg testet den ut her hjemme i noen uker og liker den kjempegodt, enkel er den også og kaffen er god. Den er sterk, men jeg fyller på med ekstra vann og da passer den meg.

Her har jeg laget meg Caffe latte i en av GreenGate koppene mine :) Har jo kjøpt meg egen melkeskummermaskin også :) mmmm den smakte nydelig! Ha en fin søndag alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Det der er godt! Jeg har en større Nespressomaskin og er kjempefornøyd med den - aldri en dag uten!
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 2. Smart å sørge for at du har god kaffe overalt! :) Her går det mest i te, men god skal den være den også altså. Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 3. Dette så virkelig godt ut Desiree :) Hørtes koselig ut å drikke den i en flott Green gate kopp også ;) Slike har jeg også lyst på ;) Lik smak eller?

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 4. Den er kjekk den der! Hvordan gjør du når du skal lage caffe latte? Jeg syns det er den beste skjønner du ;)
  Kanskje jeg til og med får lov å kjøpe melkeskummer (og caramel?) av jobben om det smaker godt? ;) Selv har jeg kjøpt utstyr for å lage caffelatte hjemme uten sånn fancy maskin. Men kjekke ting å ha, slik at man alltid kan lage god kaffe :)
  Ha en fin helg ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...