fredag 8. mai 2009

My first Brainless socks


Jeg har jo helt glemt å legge ut bilder av Brainless sokkene mine! Sjekk de sokkene da! De er strikket etter et Yarnissima mønster, er strikket i et av mine favorittgarn Wollmeise, er helt herlige å ha på, og se farven da! Direkte kule synes jeg! Klikk på bildene for å få de større.

Look at this socks! They are so cool, and so lovely to have on. It is knitted in my favoritte yarn Wollmeise, and the pattern is from Yarnissima. Click on the pictures to get them bigger.

Pattern: Brainless from Yarnissima, toe up socks
Yarn: Wollmeise color Dornrõschen
Needle: 2,5 mm in 2 round needles

8 kommentarer:

 1. Flotte sokker du har strikket. Takk for hilsen på bloggen. Spina di pesca var ikke av de aller enkleste mønster, men absolutt mulig å strikke. Du bør hive deg på KALen for Kiila sokkene er veldig enkle. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Herlige sokker! :)

  Ønsker deg ei riktig god helg! Klem, Hege

  SvarSlett
 3. Nydelige sokker, jeg elsker tykke og varme sokker!! Så disse var midt i blinken for meg.*Fnis*
  Masse flott du har fått inn på bloggen din, siden sist jeg var her inne.

  Ha en flott helg, Klem:))

  SvarSlett
 4. Nydelige sokker, jeg elsker tykke og varme sokker!! Så disse var midt i blinken for meg.*Fnis*
  Masse flott du har fått inn på bloggen din, siden sist jeg var her inne.

  Ha en flott helg, Klem:))

  SvarSlett
 5. Heisann,
  flotte sokker, med herlig langt krus :)
  Jeg sendte deg en epost på torsdag, bare lurte på om du har fått den?
  :o) Cesilie

  SvarSlett
 6. Så herlige sokker du har laget.
  Ønsker deg en fortsatt flott lørdag.
  Klem fra
  May-Britt

  SvarSlett
 7. Så flotte sokker. Jeg har aldri fått helt til å strikke toe-up sokker. Disse så jo ganske avansert ut i tillegg. Falt pladask for farge og mønster. Ellers er det jo ikke bare kort du lager. Mye fint håndarbeide.... Og en vakker Golden-gutt.

  SvarSlett
 8. Kjempekule sokker, og fargen er jo bare til å bli glad av.. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...