torsdag 14. mai 2009

Mine Bugga! garn

The Sanguine Gryphon Bugga! er et virkelig nydelig garn! Så mykt og godt at man helst bare vil kose med det :) Men det går jo ikke i det lange løp, så jeg har tatt hull på to av hespene :) Jeg skal legge det ut om ikke lenge. Det øverste her er i en spesiell farve, Elegant Sheep Moth heter det. Var helt ny farve da det ble lagt ut og jeg klarte å grabbe det til meg.
Neste farve er Cowkiller. Jeg synes det er mørkere enn jeg hadde forestilt meg, men det spiller egentlig ikke noen rolle. Farvene er det som gjør The Sanguine Gryphon populære, de er helt spesielle og det er tatt utgangspunkt i farver fra biller og små dyr som finnes i naturen.
Sist men ikke minst er farven Tomato Frog, herlig rød som snart er ett par sokker til meg selv. Regner med jeg er ferdig i løpet av kvelden, eller skal vi si natta ;)

Det er ikke lett å få tak i Bugga! Det blir som regel lagt ut en gang i uken, men ikke bestandig det heller. Det legges ut kun noen hesper som det knives om, nettbutikken har så stort press at det som regel faller sammen og hespene forsvinner fortere ut av handlekurven din enn du nesten klarer å blinke. De holder på med å finne ny nettløsning, så vi Bugga!-elskere får bare smøre oss med tålmodighet. For flere kommer det til å bli på meg iallefall!

5 kommentarer:

 1. hei, og takk for kommentarene på bloggen min. Jeg hekler mitt bestemor teppe i rester av Sisu, Nagano fra Gjestdal og et annet garn jeg ikke helt husker navnet på i farten(jernteppe)

  Det garnet du har sikret deg så veldig fint ut..., nydelige farger. Gleder meg til å se sokkene du skal strikke...

  Ha en fin 17. mai helg!

  SvarSlett
 2. Så flott garn du har fått tak i! Nydelige farger.. ;)

  SvarSlett
 3. Wowww Desiree,what gorgeous,l love the colours.

  Hugs Riet.x

  SvarSlett
 4. Så heldig du har vært! Jeg prøver stadig vekk, men foreløpig uten resultat. Er spent på hva du skal strikke!

  SvarSlett
 5. Hei på deg..å takk for sist!
  Teller på knappene om jeg skal hive meg på denne Bugga bølgen..men vet ikke om jeg er helt sikker på hvordan det funker. Men det er så mye fristende garn rundt om kring på bloggene. Ha en flott ferie, med pinner åfkårs!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...