mandag 23. mars 2009

Brainless

Her skal dere få en sniktitt på hva jeg holder på med for tiden ;) Se på denne!! Jeg har tatt hull på min første Wollmeise! For et nydelig og mykt garn! Helt herlig å strikke med, føles nesten som silke. Farven er Dornrõschen. Jeg har gjort mye på denne sokken som jeg aldri har gjort før, strikket med Wollmeise, strikket en tå-opp sokk, og strikket med 2 rundpinner! Helt imponert av meg selv! Jeg har lenge hatt lyst til å strikke en av Yarnissima sine flotte sokker, men de er ganske innviklede, så jeg startet med den enkleste først som et prøveprosjekt. Kan diskuteres om den er så Brainless, ikke første sokken iallefall, men neste tror jeg nok går litt glattere :)

Look what I am knitting now!

6 kommentarer:

 1. For noen flotte garn du har kjøpt og fargene er jo bare skjønne. Denne sokken likte jeg. Jeg er ikke så veldig flink å strikke selv, og det kan gå år mellom hver gang jeg gjør det. Men nå holder jeg faktisk på med ett par sokker og det er mine første par ever altså. Jeg har aldri strikket sokker før. Jeg likte så godt fellinga på denne. Kan du gi noen tips om hvor jeg kan få oppskrifter på sokker med båder "rund" hæl og tå. De må være på norsk.

  SvarSlett
 2. For noen flotte nøster med Wollmeise du har klart å få kloa i. Blir lekre sokker!

  SvarSlett
 3. Lekker farge på det garnet!
  Og veldig fine sokkar.

  SvarSlett
 4. Those look so cozy!
  And I LOVE your little bunny cards in the next post! So cute :)

  SvarSlett
 5. Disse sokken blir lekre. Jeg venter på garnet mitt og mønsteret ligger klart! Lykke til med dine!

  SvarSlett
 6. Guriland så nydelig du strikker!! Lekkert garn i nydelig farge var det også!
  Klem fra Kari

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...